Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megengedjem a férjemnek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megengedjem a férjemnek, hogy mással szexeljen?

Figyelt kérdés

Az alap felállás az, hogy a házasságunk érdek alapú. Nem annak indult, de különböző problémák miatt én el akartam hagyni. Ő szerelmes volt belém és könyörgött hogy ne hagyjam el, sőt házasodjunk össze, ő mindenét nekem adja mert én vagyok az élete értelme, stb... Végül megegyeztünk, hogy hozzámegyek, a vagyonát nekem adta, a jövedelmei is az enyémek, cserébe én fenntartom a látszatot, hogy szép pár vagyunk. Ezzel kapcsolatos észrevételek nem érdekelnek és reagálni sem fogok rá, azért írtam le hogy érthető legyen.

Az esemény annyi, hogy megismerkedett a férjem egy nővel, aki a cégének az egyik üzletfele amúgy. Mint utólag kiderült, a csaj nyomult rá, a férjem pedig elmondta neki az egész szitut. Egymásba vannak zúgva, és a férjem előállt, hogy szeretne viszonyt folytatni a csajjal.

Igazából nem hittem, hogy ilyen rosszul fog érinteni a dolog, én is szexelek más pasikkal. Valószínűleg az egésznek az érzelmi háttere zavar, nem csak egy kósza dugást akar, hanem beteljesíteni a szerelmüket. Elhagyni nem mer mert kisemmizném, és a hátam mögött sem szeretné csinálni, ezért az egedélyem kérte. Nem tudom mit csináljak...

febr. 6. 12:33
 81/106 anonim ***** válasza:
44%

Durva, hogy milyen számító és kegyetlen nő vagy! Bevallom, nagyon imponáló! Örülök, hogy vannak akik nem rendelik alá magukat a férjüknek! A helyedben én is megtiltanám neki, sőt korlátoznám mindenben amiben csak lehet! Ha szigorúan nézzük, csak kihasznált téged az a szemét!!

23L

febr. 7. 09:32
 82/106 anonim ***** válasza:
46%
Erre van kitalálva a válás.
febr. 7. 13:35
 83/106 anonim ***** válasza:
67%

Szánalmas az egész sztori! De mindenek előtt a férjed a legszánalmasabb lúzer, szinte szégyellem, hogy vannak ilyen férfiatlan nyomorultak akik így lemennek kutyába egy nő előtt. Megérdemli amit kap. A félredugást tiltsd meg neki mindenképpen! Ha nem tetszik neki, leválthatod a pozíciójából (ha megvan hozzá a hatalmad), csökkentheted a fizetését, vagy egyéb módon is megalázhatod. De azért te se játszd az áldozatot, megkaptad amit akartál, azt kezdettől tudtad, hogy ez nem habos-babos lovestory lesz. Én a helyedben kirúgnám a francba, menjen és vigye a csajt. Tiéd a cég, kereshetsz új pasit, uram bocsá szerelmet!

48F

febr. 7. 13:55
 84/106 anonim ***** válasza:
54%

Sok csajszinak hogy imponál a kérdező de nyugi ti nem találtok ilyen lúzert 😂

Nem a kérdező az erős nő, hanem a férje a gyenge férfi

febr. 7. 14:04
 85/106 anonim ***** válasza:
76%
Vagy a kérdező nem is nő hanem ég, cuckold férj;-)
febr. 7. 14:09
 86/106 anonim ***** válasza:
70%

Egy normális nő az ilyent nem helyesli és nem is nézi jó szemmel az is 1000%. Én is nő vagyok, de ettől a storytól s gyomrom felfordul, hogy mennyire alja, szemét emberek léteznek, akik ezt helyeslik. Már csak maga a nyitott kapcsolat is alig fér bele az értékrendembe, akkor inkább az ember váljon el, de az, hogy egy nőt akárki megkúrhat, csak a férje nem, de megtiltja a férjének azt, hogy más nőkkel legyen, már rohadtul embertelen, annál már a nyitott kapcsolat is sokkal jobb, mert akkor legalább az az elv érvényesül, hogy úgy bánj mással, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak.

Legjobb még mindig az lenne, ha minden vissza kerülne q helyére. A cég a férjhez, a feleség meg az utcára a saját vagyonával, amire kíváncsi vagyok, hogy mekkora, ha belement ebbe a házasságba biztos nem olyan nagy, ahogy itt elmeséli.

Bár remélem, hogy ez egy iskolás gyerek szüleménye.

febr. 7. 14:13
 87/106 anonim ***** válasza:
75%
#81 A kérdező az a szemét, aki csak kihasználta a férjét! A világ legszánalmasabbja az ilyen "nő".
febr. 7. 14:23
 88/106 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, hogy ment bele a férjed abba, hogy te félreléphess, ő meg nem? És ezt még szerződésbe is foglaltátok?

Akit szeretek annak nyilván nem szívesen nézném ha félrelép. Biztos nem kötnék ilyen szerződést senkivel, ha el akarnám hitetni másokkal hogy van barátnőm arra olcsóbb megoldások is vannak.

febr. 7. 14:26
 89/106 anonim ***** válasza:
Neked kellene az a doktor úr aki össze savazná a puncidat 🙂
febr. 7. 14:33
 90/106 A kérdező kommentje:

89

Neked meg az agyadat te nyomorult.. 🖕

febr. 7. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!