Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megengedjem a férjemnek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megengedjem a férjemnek, hogy mással szexeljen?

Figyelt kérdés

Az alap felállás az, hogy a házasságunk érdek alapú. Nem annak indult, de különböző problémák miatt én el akartam hagyni. Ő szerelmes volt belém és könyörgött hogy ne hagyjam el, sőt házasodjunk össze, ő mindenét nekem adja mert én vagyok az élete értelme, stb... Végül megegyeztünk, hogy hozzámegyek, a vagyonát nekem adta, a jövedelmei is az enyémek, cserébe én fenntartom a látszatot, hogy szép pár vagyunk. Ezzel kapcsolatos észrevételek nem érdekelnek és reagálni sem fogok rá, azért írtam le hogy érthető legyen.

Az esemény annyi, hogy megismerkedett a férjem egy nővel, aki a cégének az egyik üzletfele amúgy. Mint utólag kiderült, a csaj nyomult rá, a férjem pedig elmondta neki az egész szitut. Egymásba vannak zúgva, és a férjem előállt, hogy szeretne viszonyt folytatni a csajjal.

Igazából nem hittem, hogy ilyen rosszul fog érinteni a dolog, én is szexelek más pasikkal. Valószínűleg az egésznek az érzelmi háttere zavar, nem csak egy kósza dugást akar, hanem beteljesíteni a szerelmüket. Elhagyni nem mer mert kisemmizném, és a hátam mögött sem szeretné csinálni, ezért az egedélyem kérte. Nem tudom mit csináljak...

ma 12:33
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
89%
Nem értem, hogy miért látsz ezzel problémát, amikor csak a pénze miatt vagy mellette, nem szereted, vagy akárcsak tiszteled. Te is összefekszel másokkal, ő is tegye csak ezt.
ma 12:51
 12/62 anonim ***** válasza:
84%
Oda fajulna hogy nem lenne tobb havi pénz amit el tudnál szedni tole
ma 12:52
 13/62 A kérdező kommentje:
Nektek lehet, hogy mindegy, de nekem nem. Tudom, hogy ő rajongva szeretett engem amikor összeházasodtunk. Nekem imponált ez, szerintem ez is része volt hogy én belementem így ebbe. A pénz egy dolog, az nyilván szükséges feltétel volt. De ő akkor is engem szeretett! Azért alakult így az egész mert SZERET! Most elárult! Volt egy megállapodásunk és felrúgta!
ma 12:54
 14/62 anonim ***** válasza:
86%
Minek az embernek ellenség ha ilyen felesége van …
ma 12:58
 15/62 anonim ***** válasza:
79%

Hát ha ez valid kérdés akkor te jó hülye vagy kérdező.

Minden múlandó, főleg a szerelem.

ma 12:59
 16/62 anonim válasza:
82%

Fuu te milyen egy undorító kis pénzéhes nem mondom ki micsoda vagy... Undorító amit művelsz. Téged kezelgethetnek többen is, az a szerencsétlen meg csak a te undorító valagadhoz nyúlhat.

Ha van egy minimális önbeszülésed és jóérzeted, meg se fordul a fejedben, hogy más vagyonát a sajátodnak tartsd. Te a seggeden kívül mit ráktál ebbe bele? Semmit. Légy felnőtt szépen, és ami másnak jár, azt add vissza szépen, te meg húzd el a csíkot, és hagyd, hogy a "férjed" végre boldog legyen, mert melletted egy dekát nem volt az. Hátha q másik nő nem egy ilyen sóher buta liba, és másodjára tanult szegény a hibáiból.

Undorító, még az is, aki ezt az egészet helyesli.

Még neked esik szarul? Neki szerinted hogy esik az, hogy te csak a pénzért vagy vele?

ma 13:00
 17/62 anonim ***** válasza:
62%
Nem rúgott fel semmit, ugyanúgy megkapod, amit akartál, ugyanúgy fennmarad a kapcsolat látszata. Te tényleg azt hitted, hogy szeretni fog téged? :D Miután tudja, hogy csak kihasználod? Jaj, de kis naiv vagy! Nagyon buta vagy, ha azt hitted nem fog kiszeretni belőled, amint talál egy valóban értékes nőt. Kis butus.
ma 13:04
 18/62 A kérdező kommentje:

16

Hűha! Nehogy infarktust kapj kisgyerek! 😄 A pénzét önként adta nekem! A helyzet az, hogy függ tőlem anyagilag, a cégeinek már réges-rég én vagyok a tulajdonosa, ezt könnyű ám elintézni. Gyakorlatilag tőlem kap fizetést a saját cégében (ami már az enyém). Ja, hogy mit tettem bele? Az életemet. Lemondtam róla, hogy legyen boldog kapcsolatom. Egy kis pénz nem nagy ár ezért...

ma 13:07
 19/62 anonim ***** válasza:
56%
Hozz össze egy négyest
ma 13:08
 20/62 anonim ***** válasza:
83%
Akkor meg mit sírsz, hogy más nőt szeret, amikor te sem szereted őt? Jaj, te. Foglalkozz a kis pénzeddel, hiszen a boldogságod nem érdekel.
ma 13:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!