Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megengedjem a férjemnek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megengedjem a férjemnek, hogy mással szexeljen?

Figyelt kérdés

Az alap felállás az, hogy a házasságunk érdek alapú. Nem annak indult, de különböző problémák miatt én el akartam hagyni. Ő szerelmes volt belém és könyörgött hogy ne hagyjam el, sőt házasodjunk össze, ő mindenét nekem adja mert én vagyok az élete értelme, stb... Végül megegyeztünk, hogy hozzámegyek, a vagyonát nekem adta, a jövedelmei is az enyémek, cserébe én fenntartom a látszatot, hogy szép pár vagyunk. Ezzel kapcsolatos észrevételek nem érdekelnek és reagálni sem fogok rá, azért írtam le hogy érthető legyen.

Az esemény annyi, hogy megismerkedett a férjem egy nővel, aki a cégének az egyik üzletfele amúgy. Mint utólag kiderült, a csaj nyomult rá, a férjem pedig elmondta neki az egész szitut. Egymásba vannak zúgva, és a férjem előállt, hogy szeretne viszonyt folytatni a csajjal.

Igazából nem hittem, hogy ilyen rosszul fog érinteni a dolog, én is szexelek más pasikkal. Valószínűleg az egésznek az érzelmi háttere zavar, nem csak egy kósza dugást akar, hanem beteljesíteni a szerelmüket. Elhagyni nem mer mert kisemmizném, és a hátam mögött sem szeretné csinálni, ezért az egedélyem kérte. Nem tudom mit csináljak...

febr. 6. 12:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/106 anonim ***** válasza:
83%
Nem értem, hogy miért látsz ezzel problémát, amikor csak a pénze miatt vagy mellette, nem szereted, vagy akárcsak tiszteled. Te is összefekszel másokkal, ő is tegye csak ezt.
febr. 6. 12:51
 12/106 anonim ***** válasza:
76%
Oda fajulna hogy nem lenne tobb havi pénz amit el tudnál szedni tole
febr. 6. 12:52
 13/106 A kérdező kommentje:
Nektek lehet, hogy mindegy, de nekem nem. Tudom, hogy ő rajongva szeretett engem amikor összeházasodtunk. Nekem imponált ez, szerintem ez is része volt hogy én belementem így ebbe. A pénz egy dolog, az nyilván szükséges feltétel volt. De ő akkor is engem szeretett! Azért alakult így az egész mert SZERET! Most elárult! Volt egy megállapodásunk és felrúgta!
febr. 6. 12:54
 14/106 anonim ***** válasza:
82%
Minek az embernek ellenség ha ilyen felesége van …
febr. 6. 12:58
 15/106 anonim ***** válasza:
67%

Hát ha ez valid kérdés akkor te jó hülye vagy kérdező.

Minden múlandó, főleg a szerelem.

febr. 6. 12:59
 16/106 anonim ***** válasza:
79%

Fuu te milyen egy undorító kis pénzéhes nem mondom ki micsoda vagy... Undorító amit művelsz. Téged kezelgethetnek többen is, az a szerencsétlen meg csak a te undorító valagadhoz nyúlhat.

Ha van egy minimális önbeszülésed és jóérzeted, meg se fordul a fejedben, hogy más vagyonát a sajátodnak tartsd. Te a seggeden kívül mit ráktál ebbe bele? Semmit. Légy felnőtt szépen, és ami másnak jár, azt add vissza szépen, te meg húzd el a csíkot, és hagyd, hogy a "férjed" végre boldog legyen, mert melletted egy dekát nem volt az. Hátha q másik nő nem egy ilyen sóher buta liba, és másodjára tanult szegény a hibáiból.

Undorító, még az is, aki ezt az egészet helyesli.

Még neked esik szarul? Neki szerinted hogy esik az, hogy te csak a pénzért vagy vele?

febr. 6. 13:00
 17/106 anonim ***** válasza:
62%
Nem rúgott fel semmit, ugyanúgy megkapod, amit akartál, ugyanúgy fennmarad a kapcsolat látszata. Te tényleg azt hitted, hogy szeretni fog téged? :D Miután tudja, hogy csak kihasználod? Jaj, de kis naiv vagy! Nagyon buta vagy, ha azt hitted nem fog kiszeretni belőled, amint talál egy valóban értékes nőt. Kis butus.
febr. 6. 13:04
 18/106 A kérdező kommentje:

16

Hűha! Nehogy infarktust kapj kisgyerek! 😄 A pénzét önként adta nekem! A helyzet az, hogy függ tőlem anyagilag, a cégeinek már réges-rég én vagyok a tulajdonosa, ezt könnyű ám elintézni. Gyakorlatilag tőlem kap fizetést a saját cégében (ami már az enyém). Ja, hogy mit tettem bele? Az életemet. Lemondtam róla, hogy legyen boldog kapcsolatom. Egy kis pénz nem nagy ár ezért...

febr. 6. 13:07
 19/106 anonim ***** válasza:
39%
Hozz össze egy négyest
febr. 6. 13:08
 20/106 anonim ***** válasza:
72%
Akkor meg mit sírsz, hogy más nőt szeret, amikor te sem szereted őt? Jaj, te. Foglalkozz a kis pénzeddel, hiszen a boldogságod nem érdekel.
febr. 6. 13:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!