Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehetne egy lányt rávenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne egy lányt rávenni arra, hogy megengedje, hogy legalább maszírozzam a lábikóit?

Figyelt kérdés

2023. júl. 19. 17:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Rávenni sehogy.

Ülj le vele és beszéljétek meg.

Ha ezután sem akarja akkor ne feszegesd a témát.

2023. júl. 19. 17:29
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy lány sem fog ilyet engedni, ha ezzel támadod le őket.. ez kb a századik ilyen kérdésed. "Lábikó"...
2023. júl. 19. 17:29
 3/17 anonim ***** válasza:
74%
Végezz el egy masszőr tanfolyamot. Utána annyi lábat nyomkodhatsz, amennyit csak akarsz.
2023. júl. 19. 17:30
 4/17 A kérdező kommentje:

2. Válaszoló

Akkor hogy mondjam? Ennél szebben már hova lehet ragozni jó ember

2023. júl. 19. 17:39
 5/17 anonim ***** válasza:
95%

Nem érted.. ez ahogy mondod egyrészt nyálás és visszataszító szerintem, de az sokkal fontosabb, hogy te rá akarod venni a másikat pedig nem kellene.. elmondod idővel, hogy neked van ilyen vágyad (de csak annak a személynek akivel olyan kapcsolatban vagy) és ennyi...

Úton útfélen zaklatni valakit hogy te lábíkót akarsz masszírozni az visszataszító. 100% hogy ez más a sokadik kérdésed itt erről.

2023. júl. 19. 17:42
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha nem ez a randi speciális oka akkor sehogy! Egyébként álj hozzá úgy a saját érdekedben, hogy akik nem preferálják a fétiseket azok nem érdemlik meg az együtt töltött időt/energiát ;)
2023. júl. 19. 17:43
 7/17 A kérdező kommentje:

5. Válaszoló

Mi ebben a nyálas? Érdekes

2023. júl. 19. 17:52
 8/17 A kérdező kommentje:
Egyébként meg számomra, igenis csúnya ajja dolog, hogy itt magyarországon ez nagyon el van ítélve ez a lábfétis. Számomra semmi olyan nagy dolog nincs ebben az egészben. És aki valakit valaki kinyal? Az nem undorító? Hagyjuk már
2023. júl. 19. 17:53
 9/17 anonim ***** válasza:
67%
Azaz undorító, hogy nem érted meg, ha valaki nem kér belőle és erőlteted. Semmi más.
2023. júl. 19. 17:59
 10/17 A kérdező kommentje:
Ki erőlteti? Én csak segítséget kértem. Nem értem és nem látom a kérdésemben, hogy hol van az erőltetés? Érdekesek a mai emberek
2023. júl. 19. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!