Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek, ha a ciciteket maszírozza, nyalogatja a srác szex előtt?
Figyelt kérdés
2022. márc. 7. 16:04
1/22 anonim válasza:
Az elozo baratnom imadta ha nyalogatom, igenyelte sokszor, az elottelevo semmit sem erzett belole.
2/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem izgat a dolog. Szinte semmit nem érzek belőle.
De a pasim szereti csinálni így hagyom neki.
3/22 anonim válasza:
Én nem szeretem, ha piszkálja. Nagyon érzékeny és zavaró, ha valaki hozzányúl.
4/22 anonim válasza:
"Én nem szeretem, ha piszkálja. Nagyon érzékeny és zavaró, ha valaki hozzányúl."
Jó, de a pasidnak azért hagyhatnád, minden pasi odavan ezért.
5/22 anonim válasza:
Akkor edzésnek se lenne rossz, hogy jobban bírd majd a gyereket.
6/22 anonim válasza:
4-es: nincs oda a mellekért, ezért ez nem szokott vita tárgy lenni.
7/22 anonim válasza:
Ez kb.olyan kérdés,hogy szeretem-e a somlóit?Ha lány csinálja ugyanezt akkor meg még jobb.
9/22 anonim válasza:
Eddig minden kapcsolatomban igényelte a partnerem, hogy a melleit kényeztessem akár kézzel, akár nyelvvel. Volt aki rövid ideig, volt aki egy óra múlva sem unta meg. Imádtam...
10/22 anonim válasza:
"4-es: nincs oda a mellekért, ezért ez nem szokott vita tárgy lenni."
vagy ha oda is lenne, tudja, hogy nem szabad... Ezért inkább elfojtja magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!