Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek ? (Nök)Én Imadom a Nönek a talpara verni popsi szex utan 😋
Kérdező, lefordítom neked tahóról magyarra a kérdésed:
"Sziasztok! Van egy olyan nem hétköznapi vágyam, hogy análszex után szeretek a hölgy lábfejére (főleg a talpára) élvezni. Mi a véleményetek?"
Ezt is kb értelmetlen kiírni, hiszen max 4 féle reakcióra számíthatnál (50% fúúúj!, 25% ha neked jó, csináld, engem nem érdekel, 15% én engednem, 10% tetszene). De legalább nem lenne már a kérdés feltevésének módja is gusztustalan.
1-es voltam.
1. Nélkülem egyetlen elutasító kommentet kaptál volna.
2. Baromira unom, hogy a hozzád hasonlók miatt úgy kezelik a lábimádókat, mint ha minimum aberált, beteg állatok lennénk.
Egy csomó hasonló színvonalú kérdés van itt és más oldalakon is, ami miatt zsigeri ellenszenv alakul ki a lányokban a téma iránt. Olyanok sem adnak emiatt esélyt a dolognak, akik a hasonló netes tapasztalatok nélkül talán belemennének kiváncsiságból. Rengeteget ártotok a hozzám hasonlóknak, akik szintén fura dolgokra gerjednek, de ezzel nem terhelnek másokat, max a partnerüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!