Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek, ha a fiúk határozottan, nem zavartatva magukat megnézik a feneketeket, melleteket, ha kivágott blúz van rajtatok?
Figyelt kérdés
2022. febr. 26. 06:20
3/8 anonim válasza:
Ne bámuljon 20percig, de azért jol esik
4/8 anonim válasza:
Én is úgy vagyok mint a #3as, ha rámnéz akkor semmi gond nincs vele. De ha bámul, mint valami idióta azzal már van
5/8 anonim válasza:
Jobban szeretem, ha felveszi velem a szemkontaktust. Az nagyon szexi tud lenni, pláne ha a szemöldökét is felemeli.😄
6/8 anonim válasza:
Én sokáig szoktam nézni a csajokat, néha szemezek is velük. Tegnap pont volt egy ilyen, néztem néztem a nőt, mélyen a szemébe is tekintettem....egyszer csak odalepett hozzám, de krva közel....mondom magamban, most vagy lekever egyet nekem, vagy beszol, vagy dugni fog velem.
Nem lett semmi, arrébb ment, de szerintem bejottem neki.
7/8 anonim válasza:
Jolesik ha megnez egy pasi, azt jelenti hogy jol nezek ki :)
8/8 anonim válasza:
engem akkor szoktak inkább meg nézni amikor szoknyába vagyok. jól esik mert ezek szerint jól áll nekem a szoknya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!