Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a melleitekre vagy a popsitokra vagytok büszkébbek? Mi az, amit szjvesebben hangsúlyoztok az öltözködéssel is? Valamint szeretitek ha a kedvenc ponton meg is bámulnak a férfiak titeket?
Figyelt kérdés
2021. dec. 21. 22:20
1/22 anonim válasza:
Nem vagyok semmilyen testrészemre büszke. Az csak testi adottság. Egyik sem az én érdemem
2/22 anonim válasza:
1 ha nem edzel akkor tényleg nem 😅
3/22 anonim válasza:
Melleimre. Nem nagyok, de szépek. Ízlésesen öltözködök, előnyösen hangsúlyozom az alakom, de semmit se rakok ki teljesen. Ha megnézek az oké, de ha úgy bámul valaki, hogy a szeme kiesik, az rohadt zavaró. Igazán senki véleménye nem foglalkoztat, magamnak akadok tetszeni,és a páromnak.
4/22 anonim válasza:
#1 vagyok. A sporttal csak a meglévő testi adottságokat tudom fejleszteni. Ergo nem én értem el valamit, csupán fejlesztettem azt, amit a természet adott, okostojás.
5/22 anonim válasza:
Az eszemre vagyok büszke, mondjuk a többi is rendben van. Ettől még nincs kipakolva, sem direkt mutogatva. Ha megnéznek az persze büszkeséggel tölt el, ha nyálcsorgatva bámulnak az meg kínos feszengéssel mert zavar.
7/22 anonim válasza:
Nagyon egyikben sincs semmi extra, de már akkor inkább a fenekemre, mert a melleim elég kicsik és formátlanok is.
Mutogatni kifejezetten egyiket sem szoktam.
8/22 anonim válasza:
Gyakorlatilag nincs cicim :(
Úgyhogy a popsimra :)
A barátomnak is tetszik.
9/22 anonim válasza:
Mindkét testrészen akkora heg van, hogy azt inkább nem akarom mutogatni.
10/22 anonim válasza:
A melleimre.
Még nem találkoztam olyannal, aki ne vette volna észre, ne bámulta volna meg. A bámulást megszoktam már, mert úgysem tudok mást ellene tenni.
Nem lapítom le őket, mert nem szégyellem hogy nagyok. Viszont kihangsúlyozni sem szükséges, megteszik azt maguktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!