Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengedjem a férjemnek, hogy mással szexeljen?
Az alap felállás az, hogy a házasságunk érdek alapú. Nem annak indult, de különböző problémák miatt én el akartam hagyni. Ő szerelmes volt belém és könyörgött hogy ne hagyjam el, sőt házasodjunk össze, ő mindenét nekem adja mert én vagyok az élete értelme, stb... Végül megegyeztünk, hogy hozzámegyek, a vagyonát nekem adta, a jövedelmei is az enyémek, cserébe én fenntartom a látszatot, hogy szép pár vagyunk. Ezzel kapcsolatos észrevételek nem érdekelnek és reagálni sem fogok rá, azért írtam le hogy érthető legyen.
Az esemény annyi, hogy megismerkedett a férjem egy nővel, aki a cégének az egyik üzletfele amúgy. Mint utólag kiderült, a csaj nyomult rá, a férjem pedig elmondta neki az egész szitut. Egymásba vannak zúgva, és a férjem előállt, hogy szeretne viszonyt folytatni a csajjal.
Igazából nem hittem, hogy ilyen rosszul fog érinteni a dolog, én is szexelek más pasikkal. Valószínűleg az egésznek az érzelmi háttere zavar, nem csak egy kósza dugást akar, hanem beteljesíteni a szerelmüket. Elhagyni nem mer mert kisemmizném, és a hátam mögött sem szeretné csinálni, ezért az egedélyem kérte. Nem tudom mit csináljak...
Azért arra kíváncsi lennék, hogy semmiznéd ki.
Egyébként nem tudom milyen alapon zavar téged az érzelmi háttér mikor neked soha nem is volt érzelmi háttered a férjeddel.
Engedd neki.
"Nem tudom hová fajulna ha megengedném."
Hova fajulna? Hát oda, hogy egyedül maradnál azzal amit a férjedtől eltudtál szedni és élheted boldogan a szánalmas kis életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!