Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megengedjem a férjemnek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megengedjem a férjemnek, hogy mással szexeljen?

Figyelt kérdés

Az alap felállás az, hogy a házasságunk érdek alapú. Nem annak indult, de különböző problémák miatt én el akartam hagyni. Ő szerelmes volt belém és könyörgött hogy ne hagyjam el, sőt házasodjunk össze, ő mindenét nekem adja mert én vagyok az élete értelme, stb... Végül megegyeztünk, hogy hozzámegyek, a vagyonát nekem adta, a jövedelmei is az enyémek, cserébe én fenntartom a látszatot, hogy szép pár vagyunk. Ezzel kapcsolatos észrevételek nem érdekelnek és reagálni sem fogok rá, azért írtam le hogy érthető legyen.

Az esemény annyi, hogy megismerkedett a férjem egy nővel, aki a cégének az egyik üzletfele amúgy. Mint utólag kiderült, a csaj nyomult rá, a férjem pedig elmondta neki az egész szitut. Egymásba vannak zúgva, és a férjem előállt, hogy szeretne viszonyt folytatni a csajjal.

Igazából nem hittem, hogy ilyen rosszul fog érinteni a dolog, én is szexelek más pasikkal. Valószínűleg az egésznek az érzelmi háttere zavar, nem csak egy kósza dugást akar, hanem beteljesíteni a szerelmüket. Elhagyni nem mer mert kisemmizném, és a hátam mögött sem szeretné csinálni, ezért az egedélyem kérte. Nem tudom mit csináljak...

ma 12:33
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
19%
Meg kellene tiltanod ez egyértelmű
ma 13:45
 42/64 anonim ***** válasza:
70%
Én a helyedben visszaíratnék mindent a nevére, megbeszélném vele, hogy valamennyi pénz nálad maradna, aztán válóparty. Valahol ez a legtisztább. Zsolti
ma 13:57
 43/64 A kérdező kommentje:
Akadjatok már le a pénzemről! A férjem nem fog visszakapni semmit, jó vicc. A kérdés az volt, hogy engedjem-e szexelni a nőjével. De valszeg nem fogom engedni...
ma 14:11
 44/64 anonim ***** válasza:
66%
Ő enged teged más pasikkal?
ma 14:13
 45/64 anonim ***** válasza:
Ne engedd, ha annyira akar úgy is fog a beleegyezésed nélkül is. Remélem még ennyi tartás van benne!
ma 14:15
 46/64 anonim ***** válasza:

Hát akkor ne engedd neki.

Előbb utóbb úgyis öntudatára ébred emberünk :D

ma 14:17
 47/64 A kérdező kommentje:
Meglátjuk.
ma 14:19
 48/64 anonim válasza:
60%

Ne engedd. Kötözd láncra és vidd a hátsó kertbe, majd pár órát vidd el sétálni.

Majd írunk milyen tápot adj neki, hogy ne menjen a gyomra.

ma 14:19
 49/64 anonim ***** válasza:
63%
Én szégyellem magam helyetted, hogy a női nemhez tartozol. Remélem azt fogod kapni az élettől amit megérdemelsz!!
ma 14:24
 50/64 A kérdező kommentje:
Milyen cukik vagytok! Mit érdemlek? 😊
ma 14:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!