Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megengedjem a férjemnek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megengedjem a férjemnek, hogy mással szexeljen?

Figyelt kérdés

Az alap felállás az, hogy a házasságunk érdek alapú. Nem annak indult, de különböző problémák miatt én el akartam hagyni. Ő szerelmes volt belém és könyörgött hogy ne hagyjam el, sőt házasodjunk össze, ő mindenét nekem adja mert én vagyok az élete értelme, stb... Végül megegyeztünk, hogy hozzámegyek, a vagyonát nekem adta, a jövedelmei is az enyémek, cserébe én fenntartom a látszatot, hogy szép pár vagyunk. Ezzel kapcsolatos észrevételek nem érdekelnek és reagálni sem fogok rá, azért írtam le hogy érthető legyen.

Az esemény annyi, hogy megismerkedett a férjem egy nővel, aki a cégének az egyik üzletfele amúgy. Mint utólag kiderült, a csaj nyomult rá, a férjem pedig elmondta neki az egész szitut. Egymásba vannak zúgva, és a férjem előállt, hogy szeretne viszonyt folytatni a csajjal.

Igazából nem hittem, hogy ilyen rosszul fog érinteni a dolog, én is szexelek más pasikkal. Valószínűleg az egésznek az érzelmi háttere zavar, nem csak egy kósza dugást akar, hanem beteljesíteni a szerelmüket. Elhagyni nem mer mert kisemmizném, és a hátam mögött sem szeretné csinálni, ezért az egedélyem kérte. Nem tudom mit csináljak...

ma 12:33
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
47%
Szánalmasak vagytok mindketten, megérdemelitek egymást és egymás hülyeségeit.
ma 13:10
 22/62 A kérdező kommentje:
Egyébként se az volt a kérdés, hogy mi a véleményetek rólam. Az a kérdés, mit tegyek most ebben a szituban??
ma 13:11
 23/62 anonim ***** válasza:
65%
Hogy mit? Hát edd meg ami főztél. Jobbat ennél mi sem tudunk, mert még hasonlóban sem voltunk....
ma 13:13
 24/62 A kérdező kommentje:
Vicces, hogy eddig meg se fordult a fejemben, hogy kibasszak vele. De ennyi sok rosszindulatú komment ráébresztett, hogy valójában megérdemelné...
ma 13:17
 25/62 anonim ***** válasza:
75%
Ha kisemmiznél félő hogy pont akkor lenne gázrobbanás amikor te bent alszol😀😀
ma 13:18
 26/62 anonim ***** válasza:
80%

Rinyálsz hogy elbasztad az életedet, hát minek mentél hozzá???

Most meg sírsz hogy elfog hagyni

ma 13:22
 27/62 anonim ***** válasza:
53%

Mennyire okosnak gondolod magad te jó isten :D

Tegyük fel, hogy igaz amit mondasz.

Van egy férjed aki cégeket épített fel, nyilván van érzéke az üzlethez.

Vagy te aki egy semmirekellő és még annyi esze sincs, hogy tudja a szerelem bizony előbb utóbb elmúlik, pedig ehhez nem kell sok sütnivaló.

Többet jósolok az életben a férjednek a cégei nélkül is, mint neked bármennyi pénzzel kedves.

ma 13:25
 28/62 anonim ***** válasza:
73%
De egyébként tényleg, végül is senki nem kényszerített, hogy hozzá menj.
ma 13:26
 29/62 anonim ***** válasza:
73%
Kihasználtad hogy szerelmes beléd, most visszanyalt a fagyi
ma 13:27
 30/62 anonim ***** válasza:
72%
Kedves kérdező te adtál neki puncit? Vagy más módon kielégítetted őt?
ma 13:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!