Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megengedjem a férjemnek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megengedjem a férjemnek, hogy mással szexeljen?

Figyelt kérdés

Az alap felállás az, hogy a házasságunk érdek alapú. Nem annak indult, de különböző problémák miatt én el akartam hagyni. Ő szerelmes volt belém és könyörgött hogy ne hagyjam el, sőt házasodjunk össze, ő mindenét nekem adja mert én vagyok az élete értelme, stb... Végül megegyeztünk, hogy hozzámegyek, a vagyonát nekem adta, a jövedelmei is az enyémek, cserébe én fenntartom a látszatot, hogy szép pár vagyunk. Ezzel kapcsolatos észrevételek nem érdekelnek és reagálni sem fogok rá, azért írtam le hogy érthető legyen.

Az esemény annyi, hogy megismerkedett a férjem egy nővel, aki a cégének az egyik üzletfele amúgy. Mint utólag kiderült, a csaj nyomult rá, a férjem pedig elmondta neki az egész szitut. Egymásba vannak zúgva, és a férjem előállt, hogy szeretne viszonyt folytatni a csajjal.

Igazából nem hittem, hogy ilyen rosszul fog érinteni a dolog, én is szexelek más pasikkal. Valószínűleg az egésznek az érzelmi háttere zavar, nem csak egy kósza dugást akar, hanem beteljesíteni a szerelmüket. Elhagyni nem mer mert kisemmizném, és a hátam mögött sem szeretné csinálni, ezért az egedélyem kérte. Nem tudom mit csináljak...

febr. 6. 12:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/106 anonim ***** válasza:
61%
Ha bekebolondul a férjed agyon ver simán nyugi
febr. 7. 21:51
 102/106 anonim ***** válasza:
36%

Ez a szerződés azért elég egyoldalú. A férjed ügyvédje a kamara tagja egyáltalán, vagy valami bohóc?

Egy szerződés mindig kölcsönösen védi a feleket, de ebben az esetben őt nem védi semmi. Ha neked lehet szeretőd, és idővel bele is szeretsz, akkor elválsz a férjedtől, és minden vagyonát elviszed... mi védi meg őt ettől? A szép szavad adtad rá?

febr. 7. 21:56
 103/106 anonim ***** válasza:
100%
Az a legszörnyűbb, hogy én simán kinézem a kérdezőből is, hogy ilyen görény, meg a férjéből is hogy ilyen hulladék. Kifordult magából a világ!
febr. 7. 22:02
 104/106 anonim ***** válasza:
57%

Kitalált a történet, látszik rajta. Ilyen hülye ember nincs q világon, aki felépít cégeket, majd egy repedtsarkúra irat mindent, mert fél, hogy egyedül marad. Akinek van pénze az tud venni magának társaságot anélkül is, hogy minden vagyonát ráírassa egy ilyen lényre.

Plusz aki szerelmes, nem engedi meg a nőjének, hogy össze vissza kurjon akárkivel, főleg ha mindent megad neki. Ennyire nincs a gazdagabb emberek körében hülye ember, kivéve ha nem örökölte a vagyont, bár azt se adják csak úgy oda egy olyan nőért, aki bármikor szedhető a cókmókját és otthagyja. Plusz egy takon munkás lesz tulajdonosból, akinek nincs még zsebpénze se.

febr. 7. 22:04
 105/106 anonim ***** válasza:
50%

Egyértelmű kitalált story

Ha létezik is ilyen balfék hapsi akinek ráadásul jól menő cége van még egy ilyen nő, akkor nem ide fog írogatni tanácsot kérni a sok kis szerencsétlen hatalmas igazságerzetű gyakoris huszártól :DD

febr. 7. 23:36
 106/106 anonim ***** válasza:
18%
"Plusz aki szerelmes, nem engedi meg a nőjének, hogy össze vissza kurjon akárkivel" azért erre már láttam példát, hogy engedi
febr. 8. 02:39
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!