Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megengedjem a férjemnek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megengedjem a férjemnek, hogy mással szexeljen?

Figyelt kérdés

Az alap felállás az, hogy a házasságunk érdek alapú. Nem annak indult, de különböző problémák miatt én el akartam hagyni. Ő szerelmes volt belém és könyörgött hogy ne hagyjam el, sőt házasodjunk össze, ő mindenét nekem adja mert én vagyok az élete értelme, stb... Végül megegyeztünk, hogy hozzámegyek, a vagyonát nekem adta, a jövedelmei is az enyémek, cserébe én fenntartom a látszatot, hogy szép pár vagyunk. Ezzel kapcsolatos észrevételek nem érdekelnek és reagálni sem fogok rá, azért írtam le hogy érthető legyen.

Az esemény annyi, hogy megismerkedett a férjem egy nővel, aki a cégének az egyik üzletfele amúgy. Mint utólag kiderült, a csaj nyomult rá, a férjem pedig elmondta neki az egész szitut. Egymásba vannak zúgva, és a férjem előállt, hogy szeretne viszonyt folytatni a csajjal.

Igazából nem hittem, hogy ilyen rosszul fog érinteni a dolog, én is szexelek más pasikkal. Valószínűleg az egésznek az érzelmi háttere zavar, nem csak egy kósza dugást akar, hanem beteljesíteni a szerelmüket. Elhagyni nem mer mert kisemmizném, és a hátam mögött sem szeretné csinálni, ezért az egedélyem kérte. Nem tudom mit csináljak...

febr. 6. 12:33
 71/106 A kérdező kommentje:
Elvállhat ha akar. A rabszolgaság még nem lett újra divat...
febr. 6. 20:50
 72/106 anonim ***** válasza:
67%

Csak te fogsz beleroppani, mert nem lesz kit irányítani.

Nem lesz kit csesztetned.

Értelmetlenné fog válni az életed. Mert most csak a rosszindulat éltet.

febr. 6. 20:51
 73/106 anonim ***** válasza:
59%
Remélem, még jó sokszor szexel azzal a nővel a hátad mögött! :D
febr. 6. 21:26
 74/106 anonim ***** válasza:
58%

Ahj, remélem azt a nőt úgy kielégíti, mint ahogy téged soha egy pasi se.

Remélem talál valami kiskaput, hogy a cég visszakerüljön hozzá, és azzal úgy útra rak, mint egy csatornást, majd meg ő semmiz ki téged.

A karma dolgozik és a kerék forog, ezt ne felejtsd el.

febr. 6. 21:42
 75/106 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező, a férjed oda adott mindent, mert azt hitte majd megszereted. Ez sajnos nem jött össze. Most talált mást, mindegy mit csinálsz, arra felé fog fordulni.

Bár a meglévő vagyon a tiéd, de azt elfelejted, hogy a cégek össze fognak dőlni ha nem lesz vezetőjük és akkor hiába a tiéd.

Most a legjobban akkor járnál ha képes lennél adni. Adj vissza annyit, hogy legyen külön egzisztenciája, váljatok el és ezért cserébe neked lesz jó cégvezetőd és barátod. Ha ész nélkül cseszekedsz, mindenkinek csak rosszabb lesz. Meg volt az esélyed sokáig, hogy beleszeress, ezt nem tetted, ez nem kellett neked, ez nem az ő hibája, büntetheted de az csak mocskos gonoszság, nem jogos bosszú.

febr. 7. 05:25
 76/106 anonim ***** válasza:
42%

Én 36 éves férfi vagyok, egyszer húzott le egy nő, 14 éve, azóta senki, kölcsönöket se adok. Én úgy vagyok vele, hogy egy keményen dolgozó ember vagyok, utálom, ha valaki dolgokat ad nekem, kölcsönt sose kértem. Én szégyellném magam, ha kitartott lennék, egészséges emberként. Inkább elmennék WC-pucolónak, minthogy valaki kitartson.

Van egy haverom, aki nem így gondolkodik, segélyből él, és elvárja, hogy mások fizetgessenek neki, és ha nem fizetgetnek, akkor elhordja az illetőt mindennek.

febr. 7. 06:50
 77/106 anonim ***** válasza:
15%
Még mindig nem írtad le mi a gond a férjeddel
febr. 7. 06:56
 78/106 A kérdező kommentje:
Reggel is könyörgött, hogy engedjem. Szánalmas volt...
febr. 7. 07:15
 79/106 anonim ***** válasza:
49%
Szánalmas vagy te🤣
febr. 7. 08:25
 80/106 anonim ***** válasza:
49%
Eddig nem tudtam hova kötni az "emberszemét" kifejezést. Most már tudom.
febr. 7. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!