Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit zsaroltak már szexuálisan, hogyan tudott kiutat találni? L
Figyelt kérdés
Sajnos olyan élethelyzetben vagyok amiben rossz döntések sorát hoztam meg és most zsarolnak miatt. Fiatal nő vagyok és két idősebb férfi befolyása alá kerültem akik nem szállnak le rólam. Mit lehet ilyenkor csinálni?jan. 10. 14:29
21/23 anonim válasza:
#20:
Ha jól rémlik pont mostantól él az a törvény, hogy az ilyesmi kommenteket lehet komolyabban venni, tehát ha a kérdező a hülyeségedre megkéseli őket, még a végén te is börtönbe kerülhetsz. Gondoltam szólok mielőtt továbbra is hülye lennél.
22/23 anonim válasza:
jan. 11. 18:44 Ha jól rémlik már mondtam, hogy kamu. Nyilvan a keseleses dolog tenyleg durva. Nem irom le többet mert vannak agzhalottak akik nem fogjak fel. Nyugodtan vigyetek le a szazalekomat, attol meg kamu.
23/23 anonim válasza:
22 valaszolo vagyok meg a keselos kommentesnek annyit mondanek, hogy sok eszed van ilyet mondani. A rendordegrre kell bizni. De kamu, es torolhetnek is a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!