Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akit zsaroltak már szexuálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit zsaroltak már szexuálisan, hogyan tudott kiutat találni? L

Figyelt kérdés
Sajnos olyan élethelyzetben vagyok amiben rossz döntések sorát hoztam meg és most zsarolnak miatt. Fiatal nő vagyok és két idősebb férfi befolyása alá kerültem akik nem szállnak le rólam. Mit lehet ilyenkor csinálni?
jan. 10. 14:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
46%
Kamu. Ne fecsereljetek ra a szot. Torolni fogjak.
jan. 10. 16:11
 12/23 anonim ***** válasza:
78%
hát igen a nők kriptonija a felelősség vállalás. most képzeld el az ellentétjét. bármivel is zsaroltak téged, ugyanez megtörténe 2 pasival, és akit zsarolnak hetero. pl. engem megzsarol egy pasi, hogy elárulja a titkom, ha csak be nem pucsítok. mondjat ge.i lenne rá a válasz a pasik 99% nál szintén. ha heteroak. más a szitu ha biszex, vagy kíváncsi hetero. megint más ha fegyvert fognak rád, de nem erről van szó
jan. 10. 16:16
 13/23 anonim ***** válasza:
90%

1) Megmondod, hogy NEM! Ne felejtsd el tisztességes zsaroló nincs! Ha akár csak egy kicsit is engedsz bármiben akkor azzal nem beéri hanem látja, hogy zsarolható vagy és jönni fog újra meg újra s egyre nagyobb kérései lesznek.

2) Felhívod a figyelmét a jogkövetkezményekre - arra, hogy ha zsarol akkor mész a rendőrségre (előtte gyűjts bizonyítékot).

Amúgy elárulod mégis mivel zsarolnak? Mert nehéz úgy tanácsot adni ha nem tudod miről van szó... Ki zsarol, a főnököd hogy kirúg? A főbérlőd, hogy kirak? Egy vadidegen hogy elküldi a pasidnak a szexképeidet vagy mi? Nagyon nem mindegy...

jan. 10. 16:24
 14/23 anonim ***** válasza:
93%

Az élettársam telefonjában talált képekkel zsaroltak meg.

Mit tettem?

Szóltam a szüleimnek és a munkahelyemen, hogyha kapnak rólam 18+os képeket sajnálom.

Nekem is volt/van magánéletem és készült pár olyan kép amit nem vállalnák a nagy nyilvánosság előtt.

Ezt le is írtam a zsarolónak így megtartotta magának a képeket.

jan. 10. 16:50
 15/23 anonim ***** válasza:
26%
Látom az áldozat hibáztatás az megy
jan. 10. 17:05
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Írd meg mivel zsarolnak. Privátban is jó.
jan. 10. 17:56
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Én egy szextárskeresőn voltam fent anno. Kiderült az egyik tag az utcánkban lakott és màr élőben ki offoltam egyszer. Hiába nem volt arcom a képen, de az ablakból a kilátást megismerte (panel ház). Egy melles kép volt csak. Nem beszéltem vele ott vagy küldtem bármit. Hetekig zsarolt engem. Ott állt az ajtóm előtt. Figyelt engem mikor megyek le kutyával vagy bármi. Egyszer elkapott engem és azt mondta ha nem dughat meg megmutatja a családomnak milyen oldalon vagyok fent milyen képpel. Készített mindenről képet (letöröltem magam onnan miután zaklatni kezdett, de mivel a családommal laktam ekkor még 23 voltam így aggódtam). Igazából csak úgy tudtam lerázni h meg tudakoltam a rokonságát. A nővére egy utcányira lakott. Elmondtam neki őszintén a dolgokat. Mint nő a nővel megértő volt teljesen. A pali már ekkor 34 volt. Gondolom elbeszélt vele vagy bármi így békén hagyott. Többet nem szólt hozzám. Lehet rendőrség kellett volna de szégyellem a családom előtt ezt.
jan. 10. 19:00
 18/23 anonim ***** válasza:
40%
ma 19:00 Szia. A te sztorid okes. En elhiszem. De a kerdes kamu! Mar irt ki m hasonlo sztorit. Vagy ez a fetishe vagy csak unatkozik.
jan. 10. 21:01
 19/23 anonim ***** válasza:
73%
#17 közölni kell az illetővel, hogy csinálja nyugodtan - s majd besétálsz a rendőrségre. Nem szabad, hogy a zsaroló azt higgye sarokba tud szorítani! Röhögve mondani kell neki, hogy a szüleid úgyis megértenek, ő viszont kapni fog pár évet. Kiveszed az eszközt a kezéből és sarokba szorítod.
jan. 10. 21:41
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Mar reg lekéseltem volna a csicskákat.
jan. 11. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!