Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, egy 26 éves nőt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, egy 26 éves nőt mennyire tartjátok már érettnek szexuálisan?

Figyelt kérdés
Vagy már esetleg kifelé halad a csúcsról, vagy még most megy afelé?
ma 14:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%
Egyértelműen felfelé tart...jó messze az a plafon.
ma 14:11
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát sokfajta válasz lesz.

Ha kizárólag azt nézzük, hogy mennyi idősen ügyesek a nők, akkor nyilván egy nagyobb számot fogunk látni. Szerintem 26 évesen közel van a csúcshoz, de még megy felé.

Ennek ellenére én azt vettem észre az évek múlásával, hogy 24-25 éves kortól már egyre kevésbé volt jellemző az az idő előrehaladtával, hogy a lányok válogattak volna a pasik közül, elkezdett ez átfordulni, és az ilyen korú férfiak pedig jellemzően fiatalabb lányokra vadásztak már.

ma 14:14
 3/16 anonim ***** válasza:
51%

Teljesen agyament ez a kérdés.

Miért haladna kifelé, hát nem öreg mér ő azért.

Sőt szerintem meg 30 felett kezdődik az a bizonyos érett szép kor.

Persze kivételek lehetnek , akár még lehet gyerekes gondolkodású is vagy akár már teljesen életunt is .

ma 14:20
 4/16 A kérdező kommentje:
Na ez az, tehát hogy van akinek már ez is “öreg”?
ma 14:20
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Di Capriónak például igen.
ma 14:21
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
már 16 évesen is elég érett a szexhez nyugi...
ma 14:25
 7/16 anonim ***** válasza:
42%
Kifelé akkor mehet ha alufelni 12-13 évesen kezdtem és rendszeresen kuratta q lyukait
ma 14:28
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Az érettség nem csak testileg dől el, hanem fejben is.

Pl a kérdezőt fejben nem biztos, hogy annyira érettnek gondolnám ilyen kérdés feltevése után. Nem csak szexuális értelemben, lehet azt gondolnám egy nagy gyerek, persze megeshet, hogy tévedek.

ma 14:44
 9/16 anonim ***** válasza:
Ismeretlenül nem tudok erre válaszóni. Nekem ehhez ismernem kellene a nőt! Bocsi!
ma 15:09
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez sokrétű kérdés. Amúgy most vagy a csúcson (biológiailag). Sajnos az emberi szervezet nem 80 évre van kódolva ezt a kort már a modern kor és az orvostudomány hozta az evolúció meg nem tudja követni. Tehát 25-28között éred el a csúcsot onnan kezd amortizálódni a szervezet. A szexuális érettséged viszont nem korfüggő vannak korán és későn érő típusok. Van aki már 20 évesen kiég szexuálisan, de van aki 40 évesen kezd el beérni. Ezeket az élethelyzetek és életvitel alakítja.
ma 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!