Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, egy 26 éves nőt mennyire tartjátok már érettnek szexuálisan?
Hát sokfajta válasz lesz.
Ha kizárólag azt nézzük, hogy mennyi idősen ügyesek a nők, akkor nyilván egy nagyobb számot fogunk látni. Szerintem 26 évesen közel van a csúcshoz, de még megy felé.
Ennek ellenére én azt vettem észre az évek múlásával, hogy 24-25 éves kortól már egyre kevésbé volt jellemző az az idő előrehaladtával, hogy a lányok válogattak volna a pasik közül, elkezdett ez átfordulni, és az ilyen korú férfiak pedig jellemzően fiatalabb lányokra vadásztak már.
Teljesen agyament ez a kérdés.
Miért haladna kifelé, hát nem öreg mér ő azért.
Sőt szerintem meg 30 felett kezdődik az a bizonyos érett szép kor.
Persze kivételek lehetnek , akár még lehet gyerekes gondolkodású is vagy akár már teljesen életunt is .
Az érettség nem csak testileg dől el, hanem fejben is.
Pl a kérdezőt fejben nem biztos, hogy annyira érettnek gondolnám ilyen kérdés feltevése után. Nem csak szexuális értelemben, lehet azt gondolnám egy nagy gyerek, persze megeshet, hogy tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!