Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csajt ha aranyosnak tartotok, mert konnyen zavarba hozhato stb, de kozben szexualisan vonzonak tartjatok, akkor ezt hogy kell elkepzelni?:D
Nekem a ketto kicsit kizarja egymast, marmint az elso kislanyos tulajdonsag, foleg ha fiatal lanyrol van szo.
Ilyenkor fantaziaban hogy kepzelitek el a szexet?
Attól hogy valkai könnyen zavarba hozható még nem kislányos. Sőt ez egyértelmű jele a szimpátiának. Én mindenképp örülnék neki.
Ide nem fogom szóról szóra leírni hogy megy a szex egy félénk nővel. A lényeg hogy tetszik az hogy engedi és suereti a kényeztetést, az izgatást. Látni ahogy elpirul és szaggatva veszi a levegőt.
Simogatással, nyakpuszikkal próbálom izgatni és ráhangolni a témára.
A többit leirom ha kell..
Volt egy osztálytársam, teljesen ugyanez volt a helyzet. Sajnos nem jöttünk össze, amit nagyon bánok már.
Ő pontosan ilyen volt szerény, könnyen szavarba lehetett hozni, de emellett irtó szexi is volt. Pont az esetem volt. Azóta mindig őt keresem minden lányban...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!