Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk együtt lennétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk együtt lennétek egy shemale/transzi lánnyal? Szexuálisan vonzónak tartjátok őket?

Figyelt kérdés

Tehát olyan transz (eredetileg fiú) lány, aki külsőre és viselkedésre lánynak néz ki és lányként él, hosszú haja van, szép mellei, karcsú alkata, viszont pénisze van.

Izgatna titeket egy ilyen lánnyal a szex? Vagy zavarna a pénisze, hogy nem teljesen nő?

2023. dec. 25. 09:57
A kérdező szavazást indított:
Igen, együtt lennék vele, engem izgat
Nem, engem zavar, nem izgatnak
Még nem tudom, nem vagyok benne biztos
78 szavazat
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
60%
Ettől még nem lesz csaj, a nőnek öltözött pasas az nőnek öltözött pasas.. PONT.
2023. dec. 25. 09:59
 2/69 A kérdező kommentje:

A nőnek öltözött pasas a crossdresser.

De egy transz lány teljesen más: rendes nőies mellei vannak, a saját haja hosszú (nem paróka), és nem csak alkalmanként éli nőként az életét, mint egy jelmezben.

2023. dec. 25. 10:03
 3/69 anonim ***** válasza:
72%
Biszex pasiként engem kifejezetten izgatnak! Sajnos még nem volt szerencsém shemalehez, de remélem egyszer összejön! Akár párkapcsolatot is el tudnék képzelni egy ilyen "tökös csajjal"! ;)
2023. dec. 25. 10:05
 4/69 anonim ***** válasza:
40%
#2 ne magyarázd meg!!! férfi az férfi..
2023. dec. 25. 10:09
 5/69 anonim ***** válasza:
71%
Én is biszex pasi vagyok, engem is izgatnak az ilyenek, de csak ha tényleg nőies és közben nem szilikonos.
2023. dec. 25. 10:14
 6/69 anonim ***** válasza:
71%
Én már voltam is Shemale-el, és nem bántam meg. De én biszex vagyok.
2023. dec. 25. 10:26
 7/69 anonim ***** válasza:
82%
Igeen. Biszex vagyok, és nagyon izgat egy ilyen tetőtől talpig csupasz, péniszes lány… :) 18f
2023. dec. 25. 10:40
 8/69 anonim ***** válasza:
78%

A szavazásnál nincs olyan lehetőség amit én választanék.

Nekem most konkrétan van egy transz csaj szeretőm. De nem azért vagyok vele mert transz, hanem mert jó csaj.... Nem az izgat benne hogy transz.

2023. dec. 25. 10:43
 9/69 anonim ***** válasza:
68%

4.

Ha nem értesz egy témához nem kell hozzá szólni, vagy nézz utána mert elég kínos hogy 0 ismerettel okoskodsz.

2023. dec. 25. 10:54
 10/69 anonim ***** válasza:
80%
Engem nem érdekel kinek mi van a lába alatt. Ha vonzódunk egymáshoz akkor működni fog a dolog.
2023. dec. 25. 10:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!