Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk együtt lennétek egy shemale/transzi lánnyal? Szexuálisan vonzónak tartjátok őket?
Tehát olyan transz (eredetileg fiú) lány, aki külsőre és viselkedésre lánynak néz ki és lányként él, hosszú haja van, szép mellei, karcsú alkata, viszont pénisze van.
Izgatna titeket egy ilyen lánnyal a szex? Vagy zavarna a pénisze, hogy nem teljesen nő?
A nőnek öltözött pasas a crossdresser.
De egy transz lány teljesen más: rendes nőies mellei vannak, a saját haja hosszú (nem paróka), és nem csak alkalmanként éli nőként az életét, mint egy jelmezben.
A szavazásnál nincs olyan lehetőség amit én választanék.
Nekem most konkrétan van egy transz csaj szeretőm. De nem azért vagyok vele mert transz, hanem mert jó csaj.... Nem az izgat benne hogy transz.
4.
Ha nem értesz egy témához nem kell hozzá szólni, vagy nézz utána mert elég kínos hogy 0 ismerettel okoskodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!