Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legrealisztikusabb anál fleshlight?
Figyelt kérdés
Valaki szerint az Alexis Texas Tornado, egy másik oldal meg a Lana Rhoades Karmát ajánlja. Szerintetek?2022. okt. 17. 19:31
1/7 anonim válasza:
Eddigi tapasztalataim alapján amelyik realisztikus elrendezésel van feltüntetve, az a maximálisan élethű lesz. Mármint amennyire élethű lehet egy ilyen cucc. Sajnos az igazit sose fogja megközelíteni. Innentől kezdve minden marketing
2/7 anonim válasza:
Nem nagyon érezni a különbságet a normál és az anál fl között, kicsit jobban szorít.
De ilyen noname változatokból vettem már olyat amibe bele se fért a farkam
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Végül az Eva Lovia Spice-ra esett a választásom.
2022. okt. 17. 23:29
5/7 anonim válasza:
Véleményt majd dobhatsz róla ide nekünk :D
6/7 anonim válasza:
Véleményt várjuk! Én a Chechik popsit szoktam szúrni. Az is erősen ajánlott kategória!
De egyetértve az előttem szólóval, nincs jelentős különbség a punci és a popsi fleshlight között. Ha kicsúszik a punciba könnyebb visszatenni rásegítés nélkül, de belül hasonló az átmérő.
7/7 anonim válasza:
Jó hokizást lúzerek,nekünk meg maradnak nök majd helyettük s.ggbe k.rjuk öket.Csicska huszárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!