Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk együtt lennétek egy shemale/transzi lánnyal? Szexuálisan vonzónak tartjátok őket?
Tehát olyan transz (eredetileg fiú) lány, aki külsőre és viselkedésre lánynak néz ki és lányként él, hosszú haja van, szép mellei, karcsú alkata, viszont pénisze van.
Izgatna titeket egy ilyen lánnyal a szex? Vagy zavarna a pénisze, hogy nem teljesen nő?
Köszönöm a válaszokat!
Elég megosztó a téma, de eddig úgy tűnik a többség vonzódik a transz lányokhoz.
Mondjuk én kifejezetten heteró férfiak válaszára lettem volna kíváncsi.
Én elfogadom és nem ítélem el azokat, akik a transzokat nem tekintik teljes értékű nőnek és zavarja őket ez a téma vagy taszítónak tartják őket. De a 17. válaszolónak csak annyit, hogy itt nem csak egy hobbiról, jelmezbe öltözésről van szó; ők így születtek, nőnek érzik magukat teljesen, csak sajnos a testükkel ezt ne tudják kifejezni, ami ellen próbálnak tenni (több kevesebb sikerrel). Miért ne tudnák, hogy mitől nő a nő, amikor szinte egész életükben annak érzik magukat és úgy viselkednek, úgy élnek? Nem könyvekből és internetről tanulták meg, hanem belül érzik és alkalmazkodnak. Persze vannak kivételek is, mint mindenben. Például nem minden biológiailag nő nőies és viselkedik a hagyományos értelemben vett nőként. Pont ez a lényeg, amit te is mondtál (amivel meg is cáfolod önmagad), a nő nem csak külsőre nő, ők belül nők, még ha külsőre nem is teljesen azok.
Száraz tényként írom hogy de, megvannak ezek a rexflexet.De nincs kőbe vésett viselkedési vagy érzelmi forma amit minden nő követ.
Már írtam, minden ember és így minden nő is más. Máshogy reagálnak,máshogy gondolkodnak, viselkednek. Ezt miért nem lehet felfogni?
Én nem vagyok az élő példa err
nem vagyok klasszikus nő, máshogy viselkedek mint ahogy elvárnák tőlem de ugyan úgy nő vagyok.
Van transz barátom (nem is egy) és nála nőiesebb embert én még nem láttam. Az ahogy a párjával bánik mesébe illő. Omlanak utána a pasik és nem csak a teste miatt, ami egyébként még veltlenül se tökéletes.
ma 11:24
Nem én mondom meg hogy mitől nő a nő. Nem is értem a kirohanásod. Nem is ezt állítottam, hogy én mondom meg, hogy milyen a nő.
Viszont az Én szuverén jogom eldönteni, hogy kit tartok nőnek. És az Én Saját személyes tapasztalataimból kiindulva írtam amit írtam. És ahoz tartom is magam. Egy olyan ember, aki genetikailag férfinak születik, abból sosem lesz genetikailag nő. És ebbe nem csak a külsőségek, vagy tanult reflexek tartoznak bele, hanem a megmagyarázhatatlan, mégis felismerhető "gyári" ösztönös reflexek, érzelmi hullámok, satöbbi satöbbi. Bánom is én, hogy ki öltözik nőnek, vagy ki hiszi magát nőnek. Sosem fogom izgatónak találni heteróként a transzi embereket mert érezhető az, hogy ő "csak tanulta" a dolgot de nem született vele.
26
A véleményedet tényként írtad le, és most is azt csinálod.
Nem értetted meg amit írtam.
Úgy csinálsz mintha a ezek a "megmagyarázhatatlan, mégis felismerhető "gyári" ösztönös reflexek, érzelmi hullámok"
Minden nőnek ugyan az lenne, pedig nagyon nem így nem is lehet általánosítani.
Az én személyes tapasztalatom (és nekem jó sok van mivel a baráti köröm egy része transz) az hogy a lehető legtermészetesebben viselkednek. És a megvannak neki a "megmagyarázhatatlan, mégis felismerhető "gyári" ösztönös reflexek, érzelmi hullámok".
Na ez még az én tapasztalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!