Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk együtt lennétek egy shemale/transzi lánnyal? Szexuálisan vonzónak tartjátok őket?
Figyelt kérdés
Tehát olyan transz (eredetileg fiú) lány, aki külsőre és viselkedésre lánynak néz ki és lányként él, hosszú haja van, szép mellei, karcsú alkata, viszont pénisze van.
Izgatna titeket egy ilyen lánnyal a szex? Vagy zavarna a pénisze, hogy nem teljesen nő?
2023. dec. 25. 09:57
51/69 anonim válasza:
Én simán megdugnék egy Transit izgatónak tartom.
55/69 anonim válasza:
A magyar transzik csunyak, keves igazan noies van.
57/69 anonim válasza:
Minden vágyam egy ilyen trans nő😍☺️még el is venném 😉
59/69 anonim válasza:
En siman. Engem izgatnak a transzik😀
60/69 anonim válasza:
Egy csinos transzi bármikor tövig bennem lehetne, vagy én benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!