Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk együtt lennétek egy shemale/transzi lánnyal? Szexuálisan vonzónak tartjátok őket?
Tehát olyan transz (eredetileg fiú) lány, aki külsőre és viselkedésre lánynak néz ki és lányként él, hosszú haja van, szép mellei, karcsú alkata, viszont pénisze van.
Izgatna titeket egy ilyen lánnyal a szex? Vagy zavarna a pénisze, hogy nem teljesen nő?
ma 12:13
Minden nőnél más. Azt sem állítottam, hogy minden nőnél ugyanazok ugyanúgy. Én szimplán azt állítom, továbbra is tényként, hogy egy pasinak született ember sosem lesz 100% nő hiába erőlteti. Mert vannak tanult és vannak örökölt reflexek. És egy pasi ezeket nem örökli mert pasi. És engem ezért (is) taszítanak mert legyenek akármilyen "bájosak" érzi az ember, hogy az az ember idegen a saját bőrében...
12 ez olyan mint amikor a bhuzzancsok azt magyarázzák fennhangon hogy minden más pasi is meleg, és mert tagadják hogy ők melegek, pont azért melegek, mert igazából azért tagadják mert ők is olyanok..
... szóval hülye vagy te, csak nem forogsz.
Valahogy az ilyen hülye, nagy pofával, nyíltan homofóbokról elég gyakran derül ki, hogy ők maguk is érintettek:
Nem, mert hetero vagyok, a penisz nem az en mufajom.
Bar azert sokan ahogy latom csak fetisizaljak oket a faszuk miatt, szoval ez se szep dolog. Bar azt se ertem ha nokent tekintenek magukra miert hasznaljak szexre a farkukat, ez olyan abszurd. Epphogy utalniuk kene, erre oasikat dugnak e szopatjak magukat. Nincs ebben semmi noises, csak korites az egesz. Mint valami keteltuek. Ha at van mutve, elmegy hetero dolognak hisz nonek tunik. De akik a peniszukre izgulnak,es imadjak oket, mert "faszos lanyok, kukis csajok" azok biszexek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!