Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk együtt lennétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk együtt lennétek egy shemale/transzi lánnyal? Szexuálisan vonzónak tartjátok őket?

Figyelt kérdés

Tehát olyan transz (eredetileg fiú) lány, aki külsőre és viselkedésre lánynak néz ki és lányként él, hosszú haja van, szép mellei, karcsú alkata, viszont pénisze van.

Izgatna titeket egy ilyen lánnyal a szex? Vagy zavarna a pénisze, hogy nem teljesen nő?

2023. dec. 25. 09:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
95%
Nem izgatna és nem is lennék együtt vele. Túlságosan szeretem a puncit a farok pedig nem vonz.
2023. dec. 25. 10:56
 12/71 anonim ***** válasza:
75%

4-es.

Volt egy ugyan ilyen "transzfób" haverom akiről később kiderült hogy igazából imádta a transzokat csak szégyelli és így kompenzál. Na, ennyire lehet komolyan venni 🙂

2023. dec. 25. 10:59
 13/71 anonim ***** válasza:
84%

Ilyen prostikhoz járok

Akik nem hirdetők lehetetlen olyat találni pláne ismerkedni igy marad ez

2023. dec. 25. 11:04
 14/71 anonim válasza:
70%

#9 és #12 Ő úgy gondolja, hogy valaki egy farokkal nem lehet nő, amivel én is egyetértek, ti meg nem. Szerencsére ezt mindenki megteheti, ugyanis semmi konszenzus nincs erről a témáról.

Ettől még nem lesz valaki látens.

2023. dec. 25. 11:06
 15/71 anonim ***** válasza:
85%

14.

Nem, ettől még nem lesz látens, de aki nagyon hangos annak álthlában ég a háza.

2023. dec. 25. 11:16
 16/71 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen.Pont a pénisz az extra benne.
2023. dec. 25. 11:17
 17/71 StevenUp ***** válasza:
63%

Ha alapból nem gerjedek pasikra, akkor miért gerjednék mentális zavarokkal küzdő pasikra?

A nőkre nézve sertőnek érzem hogy ezek is nőnek adják ki magukat, holott fingjuk nincs arról hogy mitől nő a nő. Erre mondják azt hogy erre születni kell mert tanulni nem lehet... A nő nem csak külsőre nő...

2023. dec. 25. 11:18
 18/71 anonim ***** válasza:
38%

17

Transzik többsége (és itt nem a crossdresser beöltözős parókás férfiakról van szó) igényesebb magára mint a legtöbb nő

2023. dec. 25. 11:20
 19/71 anonim ***** válasza:
73%

17. Nekem nőként a te hozzáálásod sértő

Majd te megmondod mitől nő a nő igaz? Nekem sincs fingom róla, nőnek érzem magam és úgy viselkednek ahogy nekem kényelmes.

Rengeteg trasz sokkal jobban illik a klasszikus értelmébe vett női ideálhoz belsőleg is mint én. Igazad van, nem csak külsőleg kell nőnek lenni.

Minden ember és minden nő is más.

2023. dec. 25. 11:24
 20/71 StevenUp ***** válasza:
66%

ma 11:20

Mint mondtam: az igazi nő nem csak kívülről nő... ezt miért nehéz felfogni? Egy pasiban, hiába műtteti át magát, nincsenek azok a feltétlen reflexek, az élettel, partnerrel szemben, mint egy született nőnél.

Persze lehet szépen sminkelni, meg lehet úgy viselkedni mint egy nő (ha már pasiként kudarcot vallott) de attól csak egy mentális zavarokkal küszködő férfit látok, és nem egy igazi nőt, ha rájuk nézek.

Ezt nem bántásból írom, ezek száraz tények. 🤷‍♂️

2023. dec. 25. 11:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!