Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, egy 26 éves nőt mennyire tartjátok már érettnek szexuálisan?
Figyelt kérdés
Vagy már esetleg kifelé halad a csúcsról, vagy még most megy afelé?ma 14:09
11/17 anonim válasza:
Teljesen egyénfüggő. Én most 28 évesen sokkal jobban nézek ki, mint 5 vagy 10 éve. Miért? Mert sportolok, jó az alakom, plasztikáztattam, szebb a hajam, mint akkor stb. Ha nem adnék magamra, nem sportolnék meg ilyenek, akkor viszont biztos lejtmenetben lennék.
12/17 anonim válasza:
Itt ezen az oldalon idióták szaporodtak el vagy mi?
26 éves kérdi érett e....vagy már öreg e...a másik 26 éves meg kb. 90-nek gondolja magát.
13/17 anonim válasza:
Az égvilágon semmi köze a szexualitásnak a korához, egy nő lehet érett már 15 évesen is és lehet 48 évesen is éretlen.
14/17 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Változó az is, hogy ki mennyire néz ki jól, meg az is, hogy ki mennyire tapasztalt szexuálisan ebben a korban. Egyébként a korát tekintve viszonylag fiatal, még nem középkorú, de már nem is egy takony.
15/17 anonim válasza:
Ez én feleségem 30 felett kezdett megérni például.
16/17 anonim válasza:
Teljesen jó, ilyenkor már tudja a nő hogy kb mi jó neki és mit szeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!