Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiket izgat szexuálisan ha lek.váznak titeket, mi az ami izgató nektek benne?
Figyelt kérdés
Viszonylag sok lányt szokott izgatni, ha egy szexuálisan túlfűtött szituációban, vagy szex közben lekrvázzák vagy le rbancozzák. Persze van olyan is akit ez nem mozgat meg, de én több olyan nővel találkoztam akit ez izgat, mint olyannal akit nem izgat. És kíváncsi vagyok, hogy mi az ami ebben izgató nektek? Maga a degradáló kifejezés izgat?tegnap 17:58
2/6 anonim válasza:
Nekem is volt olyan hölgy ismerősöm , aki kifejezetten kérte a durva szövegelést .
3/6 anonim válasza:
Van mikor q mocskos beszéd izgató
De hangulat függő
4/6 anonim válasza:
Na ez engem is érdekelne nőként, mert engem nem izgat.
6/6 anonim válasza:
Ha olyan a szituacio akkor elvezem a megalazo beszedet. Pl ha velem van a szeretom es a pasim egyszerre akkor gyakran elofordul ilyen.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!