Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan lány/nő, akit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány/nő, akit szexuálisan nagyon beindít a megkötözve való kemény fenekelés adása/kapása?

Figyelt kérdés

Férfiként én annyira élvezem a megkötözve történő fenekelést kapni, mint a Nimfomániás című filmben szereplő nő.

Egyszer egy olyan nő fenekelt, aki ijesztően felizgult szexuálisan attól, hogy megkötözve erősen verheti a fenekem. Vagyis jól egymásra találtunk, mert kölcsönösen fokoztuk egymás izgalmát fenekelés közben. Sajnos az elérhetősége már nincs meg, pedig gyakran fantáziálok róla, hogy milyen izgi lenne egy kéjkamrába kerülni vele, ahol menekülőszó sem lenne és például Ludas Matyi módjára húzna deresre.

A másik változatot, vagyis olyan lányt/nőt meg eddig csak filmeken láttam, aki kapni nagyon élvezi a kemény fenekelést.

tegnapelőtt 11:06
 1/3 anonim ***** válasza:
98%

Csak kapni

23l

tegnapelőtt 13:14
 2/3 anonim ***** válasza:
92%
#1 Szivesen örökbe fogadunk😁😊😉
tegnapelőtt 14:48
 3/3 anonim ***** válasza:
76%
Eddig csak adtam, sokszor, durván is. Nem indított be kicsit sem.
tegnap 17:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!