Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a barátnőd bevallaná, hogy ilyet csinált?
van egy friss kapcsolatom, 3 hónapja tart. 2 hónap után hozzám költözött.
Nagyon szeretem, álmaim nője, gyönyörű és szexi, humoros, jó vele minden, de sajnos a múltjában vannak gázos dolgok.
Tiszta lappal akart indulni velem így az összeköltözés előtt elmondta, hogy az exével csináltak felnőtt tartalmakat és volt egy OF oldala is, amit azóta megszüntetett. Kérdeztem hogy milyen dolgokat tettek fel, de nem mesélte el, azt mondta hogy nézzem meg ha érdekel és átadta egy pendrive-on, de megkért, hogy ha megteszem akkor ne előtte.
Vártam ezzel több hetet és most megnéztem, mert nem hagyott nyugodni.
Hát nem kellett volna... rengeteg +18as tartalom, mindent megmutatott.
Az exe egy nagyf@rkú idióta aki a kamera előtt dugta, mindenhol. Eléggé kiakadtam és most nem tudom mit csináljak. AZóta rémeket látok. Ha késik vagy sokáig elmarad akkor azt gondolom hogy az exével kavar, vagy mással. hogy tegyem túl magam ezen?
Ezért nem kérdezünk olyat amire nem akarjuk tudni a választ.
Amúgy mitől idióta az exe, mert kamera előtt dugta a barátnődet? Ennyi erővel a barátnőd is idióta, mert ő is ott volt.
Fel kéne nőnöd fejben.
Az a helyzet hogy még egy kölyöktacskó vagy, féltékeny kis önértékelésizavaros kis kölyök. Én is ilyen voltam tizen-huszonévesen.
De ha féltékenykedsz meg hisztizel neki, akkor le fog lépni. Ezt akarod?
A #8-assal teljes mértékben egyetértek. Ha téged zavar, hogy valakinek volt előtted már pasija akkor kezdj szűz nőkkel. Ha nem csinált volna OF tartalmat akkor is dugott volna az exeivel ugyebár csak azt nem látod videón.
Inkább örülj neki, hogy őszinte veled. Mindazonáltal ha te ennyire szorongásos, konzervatív típus vagy akkor jó kérdés hogy hosszú távon mi fog kisülni belőle...
Egy kicsit túlreagálod.
Megértelek hogy rossz volt ezt látnod, de akkor miért nézted meg ha érzékeny vagy az ilyesmire?
Elmondta, kész.
Meg kellett volna köszönnöd az őszinteségét és ennyi.
Gondolj arra hogy mások is dugtak másokkal a jelenlegi párjuk előtt.
Csak a többségéről nincs felvétel.
De ez nem jelenti azt hogy ők nem dugtak mindenhol ahol tudtak.
Természetes hogy dugnak az emberek.
Ezen ne akadj ki.
Inkább értékeld hogy ilyen barátnőd van!
A nagyobb farok meg nem minden.
Nem véletlenül van veled és nem véletlen hogy a nagyfarkú már csak az exe.
Értékeld és próbálj megbízni benne.
Különben a féltékenységed és a bizalmatlanságod fogja a kapcsolatotok vesztét okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!