Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tennél ha a barátnőd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a barátnőd bevallaná, hogy ilyet csinált?

Figyelt kérdés

van egy friss kapcsolatom, 3 hónapja tart. 2 hónap után hozzám költözött.

Nagyon szeretem, álmaim nője, gyönyörű és szexi, humoros, jó vele minden, de sajnos a múltjában vannak gázos dolgok.

Tiszta lappal akart indulni velem így az összeköltözés előtt elmondta, hogy az exével csináltak felnőtt tartalmakat és volt egy OF oldala is, amit azóta megszüntetett. Kérdeztem hogy milyen dolgokat tettek fel, de nem mesélte el, azt mondta hogy nézzem meg ha érdekel és átadta egy pendrive-on, de megkért, hogy ha megteszem akkor ne előtte.

Vártam ezzel több hetet és most megnéztem, mert nem hagyott nyugodni.

Hát nem kellett volna... rengeteg +18as tartalom, mindent megmutatott.

Az exe egy nagyf@rkú idióta aki a kamera előtt dugta, mindenhol. Eléggé kiakadtam és most nem tudom mit csináljak. AZóta rémeket látok. Ha késik vagy sokáig elmarad akkor azt gondolom hogy az exével kavar, vagy mással. hogy tegyem túl magam ezen?

tegnapelőtt 11:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
56%
Ha ilyen féltékeny vagy, akkor nem neked való ez a lány. Volna jópár pasi, aki tudna élni egy ilyen lehetőséggel. Legalább kiverted a videóira?
tegnapelőtt 13:38
 12/21 anonim ***** válasza:
32%
Azonnal szakítanék.
tegnapelőtt 13:57
 13/21 anonim ***** válasza:
74%

Neked saját magaddal van problémád, jobban mondva a méreteddel, és azért mert az exnek nagyobb volt a kárija, már bebeszéled magadnak, hogy szarabb vagy nála az ágyban....

1. Veled van a csaj, nem vele

2. Minek nézted meg?

3. Te is csinálhatsz vele only-s tartalmat. (Valószinű izgatná is)

4. Ha ezen fogsz agyalni, engedd el, ha el tudod fogadni, akkor meg maradj vele.

Ennyire egyszerű ez.

Egy eldöntendő kérdés, amire csak te tudsz válaszolni, mi helyetted nem élhetjük az életed!

36/F

tegnapelőtt 14:14
 14/21 anonim ***** válasza:
41%
Azonnal szakítanék. Nem önértékelés hianya miatt. Hanem mert nem eseteim az of nők.
tegnapelőtt 14:49
 15/21 anonim ***** válasza:
68%
Az az igazság, hogy vissza kellett volna adni neki a pendrive-ot azonnal, megnézés nélkül. Remek nő lehet, hülye vagy ha nem becsülöd meg.
tegnapelőtt 15:06
 16/21 anonim ***** válasza:
74%
Én azt mondanám neki, hogy nézzük meg együtt a videókat szex közben!
tegnapelőtt 15:09
 17/21 anonim ***** válasza:
42%

Tesó, van egy nagyon jó mondás:

Kurvából lesz a legjobb feleség.

Az ilyen csajok, nagy valószínűséggel innentől kezdve tényleg lenyugodnak, ne parázz!

tegnapelőtt 15:30
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván le leszek pontozva, de nyugodj meg, hogy a valóságban 10-ből 8-9 csávót fixen zavarná, ha a nője ilyen vagy olyan típusú szexmunkát űzött volna a múltban, csak ezen az oldalon szokott minden kérdésnél az lenni az alapvetés, hogy a kérdező a hülye, és ennek megfelelő válaszok fognak érkezni. Egyébként annyiban egyetértek az előttem szólókkal, hogy nem kellett volna megnézned, sejthetted, hogy nem kártyáztak azokban a videókban.
tegnapelőtt 17:11
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Arról nem mi tehetünk ha 10-ből 8 pali önértékelési, és mentális zavarokkal küzd. :)

Tizenévesen én is hisztiztem volna. mai fejjel pont nem érdekel.. velem van? igen. akkor?

tegnapelőtt 19:49
 20/21 anonim ***** válasza:
A lőtéri kutyát nem érdekli. :D Legalább tudnám róla, hogy kicsit bevállalósabb az átlagnál. Ha ez még mindig jellemző rá a szexben, akkor meg kifejezetten örülnék neki. Ugyan közös OF fiókot nem nyitnánk, de alapvetően miért kéne hogy zavarjon, hogy előttem mással is szexelt már?
tegnap 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!