Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a barátnőtök bevallaná, hogy izgatná, ha szex közben néha-néha pofozgatnátok?
Figyelt kérdés
Nem akkoráról van szó, hogy eleredjen az orra vére, természetesen.
Csalódnátok?
Megtennétek?
2016. febr. 5. 10:24
1/9 anonim válasza:
Meg hát, ha élvezi, miért is ne?
2/9 A kérdező kommentje:
A privi írójának:
Pofozgatás alatt azt értem, hogy arcra. Apróbbakat egymás után, vagy felváltva mindkét arcfélre.
2016. febr. 5. 10:31
3/9 anonim válasza:
Szerintem az már nem normális dolog.
A szürke 50 árnyalatát is megbántam, hogy megnéztem mert csak felidegesítettem magam rajta.
4/9 A kérdező kommentje:
Semmi köze a szürkéhez:)
2016. febr. 5. 10:40
5/9 anonim válasza:
Sok lány szereti, rengeteg embert felizgat ha kicsit alázzák szex közben. Izgató dolog alárendelt félnek lenni, nincs ettel semmi baj, amég mindkettőtöknek jól esik.
6/9 anonim válasza:
Az első pasim szerette, engem is izgatott, de ha nem szex közben ütne meg akkor azonnal ott hagynám. Utálom az agresszív embereket.
23L
7/9 anonim válasza:
Hát ha belemenne, akkor megtenném.
Ekkor felvetném neki a többi perverz vágyamat, hátha abban is bennevan.
8/9 anonim válasza:
Szeretem a durva szexet, szóval örülnék neki, mert elég kevés lány van benne a dologban.
9/9 anonim válasza:
Persze hogy vállalnám! Mindent megtennék azért, hogy akit szeretek, élvezze az együttléteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!