Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem vagy a barátnőmben van a hiba?
Szia! Mivel állításod szerint 10-ből háromszor van orgazmusa, tehát anatómiailag rendben van és képes a csúcsra jutni, valószínűleg valamit nem jól csinálsz.
A legjobb az lenne, ha leülnétek megbeszélni ezt, és elmondanátok egymásnak, hogy nektek mi esik igazán jól.
Sokat segít, ha nézitek egymást maszturbálás közben, így sok dolgot el tudtok lesni.
Azt tanácsolom, hogy szánjatok több időt az előjátékra, és legyenek olyan együttlétektek is, amikor mellőzitek a behatolást, és csak kézzel, vagy orálisan ingerlitek egymást. Nagyon kevés nő képes a hüvelyi orgazmusra, ezért szentelj különösen nagy figyelmet a csikló ingerlésére.
Ez nem hiba kérdése!Tapasztalatlanok vagytok!
Tanulás, gyakorlás, és főként hozzáállás kérdése!
A konkrét dolgokat nem írom le, mert ellenben velem, (60 vagyok) Ti már mindent megtalálhattok a neten! És én mégis elolvastam már a 60-as71-es években mindent erről!
Nem itt kell szerencsétlen, tapasztalatlan tiniktől kérdezgetni, és utána válogatni a hülyébbnél hülyébb válaszokból, hanem elolvasni pár elfogadott orvos, szexológus irományát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!