Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba vagy barátnőmben?
Sziasztok!
November óta húzódó problémám van. 3,5 éve van barátnőm, akivel nagyon szeretjük egymást. Novemberben a volt iskolám báljára elhívott egy lány ismerősöm, akinek megismertem 2 barátnőjét a bálon. Nagyon jóba lettünk, és csak barátként tekintünk egymásra. A barátnőmet viszont nagyon zavarja ez a 3 lány, és szeretné, ha soha többet nem beszélnék velük, és nem találkoznék sehol sem(buliban sem). Azóta az egyik lánynak a születésnapjára is elmentem, mert számított rám. A ballagásukra is elmentem (pedig a barátnőm kérte, hogy ne menjek el, mert hogy neki az rosszul fog esni). Bennem van a hiba, hogy barátkozós típus vagyok, és nem akarok a barátnőm kérése alapján cselekedni?
egyedül egyikőtök sem hibás.
érthető az ő részéről hogy félti a kapcsolatot, féltékeny, nem akarja hogy más lány is fontos legyen neked annyira mint ő.
én pl nem mennék el akárkinek a ballagására sem, vagy ha olyan fontos akkor vinném a barátomat/barátnőmet is. ha engem ismernek, akkor őt miért ne, ha ő velem van?
gondolom neked is jól esik kicsit szabadabbnak tűnni hogy nem mindig ugyanazzal a lánnyal vagy mindenhol, és nem tilthat meg neked semmit, de azért ha enyire rosszul esik neki, akkor megfontolnám a helyedben hogy kevesebbet találkozgatok más lányokkal...
Uh, azt hittem, az én barátom írta ki, sajnos magamra ismertem a leírásodban.
Én is totál ilyen vagyok, meg tudom érteni a barátnődet. Ha neki is amiatt van, ami miatt nekem, akkor az a féltés.
Leírom a saját gondolatomat.
A barátomat azért féltem mindig mindenhol minden lánytól, mert félek, hogy talál egy nálam szebbet, jobbat, beszédesebbet, érdekesebbet (elég csendes vagyok). És esetleg jó fejnek tartja, megtetszik neki, esetleg többet is érez iránta. Bízok benne, de ezt valahogy nem bírom kiverni a fejemből. a barátnődnek is hasonló problémája lehet, ő is szeretné érezni, hogy ő az első és egyetlen, ne más lányokkal foglalkozz egyáltalán. Női dolgok... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!