Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok bízni a barátnőmben?
Figyelt kérdés
Lassan fél éve vagyunk együtt ,de mindig megkérdőjelezem hovamegy kivel beszél,be kell lépnem fészbukjába. Őrölt módon féltékenykedek és bizalmatlankodok ,pedig tudom ez nem normális.Ha nem együtt vagyunk vagy beszélünk épp stresszelek vajon mit csinál ,tényleg oda ment ahova mondta.. pedig tudom hogy nem verne át. Meg ha eszembe jut hogy elöttem már mással is volt egyszerűen rosszul leszek ,kiábrándulok és nem értem miért. régen leszartam hogy volt 1-2 barátja elöttem. de egyszerűen 1 ideje ha eszembe jut rosszul leszek ,kiábrándulok és alig tudok a szemébe nézni.És nem ő tehet róla szegény,mer nem egy szétb**szott ribizli.Úgyérzem minden vita 99%ba miattam van.Nemtudom miért vannak ezek a dolgok, és miért vagyok ilyen.Szóval tanács arra hogy ne legyek bizalmatlan és felejtsem el a múltját,hogyan tudnám? Köszönöm.2014. máj. 14. 13:40
1/5 A kérdező kommentje:
*És érzem hogy nagyon szeret,és én is őt: (
2014. máj. 14. 13:41
2/5 anonim válasza:
Korotokat jó lenne tudni. Egyébként viccen kívül érdemes lenne szakemberhez fordulnod, mert nyilvánvalóan érzelmi és kötődésbeli problémáid vannak. El kell fogadnod, hogy senki sem a tulajdonod, és a barátnődet nem szabad ellenőrizned...
3/5 A kérdező kommentje:
20 évesek vagyunk mindketten. Pszihológushoz jártam régen ,semmit se segített.Pszihiátertől meg azért félek,mert gyógyszert nem akarok szedni.Ezekre gondoltál vagy más szakemberre?
2014. máj. 14. 14:13
4/5 anonim válasza:
Amikor féltékenykedni támad kedved,egyszerűen csak foglald el magad hirtelen.Bármivel ellehet.Pl,akár ha buszon vagytok egymás mellett és netalántán egy ismerőse odamegy hozzá beszélgetni,ahelyett,hogy felkapod a vizet,vizsgáld meg a lányt,srácot...aztán miután elment kérdezd meg barátnődet,hogy ki ő,honnan ismeri stb..de ne úgy konkrétan,csak simán érdeklődően,barátiasan.Egyébként meg bízz benne,mert elveszíted...tapasztaltam,kb 2 hete.1 éves kapcsolat volt.
5/5 anonim válasza:
Ismerős helyzet,ebben csak te tudsz segíteni magadon, elmehetsz elmeorvoshoz, de felesleges.Tanulj önkontrolt,bíz a másikban, és ami a legfontosabb ugyanezt mond el neki, ő a párod, kérj tőle segítsêget!Hidd el, biztos megtudjátok beszélni.Gondolom nem szeretnéd ha emiatt odalenne a kapcsolatotok,mert az lesz belőle,tönkrefogja tenni, és ebben csak te leszel a hibás! Én 4éve vagyok együtt a bnömmel, és 2év után megkérdeztem magamtól, h mit művelek?! Ez nem normális dolog,erről nem szólhat egy kapcsolat.Feltétlen bizalmat kell adj neki. Ha mégis összeszed valakit, akkor mégse ő az akivel az életedet kell leélned.Meg nem lenne veled ha más kellene neki.Eszt tartsd szem elött. 20/f
Ui.: Mindíg a tolvaj fél a legjobban a lopástól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!