Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogok tudni még bízni az életben? Hogyan romboljam le a magam köré épített falat?
Nagyon sajnálom kedves kérdező amik történtek veled. Az egészben az a borzasztó, hogy naponta olvasok hasonlókat itt vagy privát üzenetben! Én férfi vagyok de lassan ott tartok, hogy undorodok a fajtámtól mert mocskos állat a legtöbb. Tisztelet a kivételnek.
Ha ő valóban így gondolja, próbálj meg bízni benne. Tudom, hogy nagyon nehéz. Csak szeresd. Öleld át. Igazából nincsen biztosíték arra, hogy ő más lesz. De arra sem, hogy nem. Élj a mában és becsüld meg amid (akid) most van. Én azt kívánom, hogy boldog legyél egész hátralevő életedben és remélem, hogy a mostani párod lesz ennek a kulcsa :)
Csak bízz benne. Ha tud ezekről a dolgokról akkor nagy eséllyel nem fog beállni a sorba. Sok sikert hozzá!
Egy fiú..
Ez egy tipikus probléma amit például egy pszichoterapeuta tud kezelni. (Rá tudsz keresni az interneten.)
Vannak persze mindenféle alternatívák, és ezen belül is iskolák, mindenesetre a nyugati világban talán ez a legszokásosabb kezelési módja a traumáknak.
Persze a pszichoterápia hosszan tart és nem is olcsó, de ha megengedheted magadnak, megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!