Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nagyon tetszik, de egy falat épített maga köré, és egy fiút sem enged közel mit tegyek?
Rég randizgatok egy lánnyal.Nagyon tetszik de ő egy falat vont maga köré :( Egyszerűen nem tudok tovább haladni.
Nagyon jól érezzük magunkat,már az 5 randinkon voltunk.Mondta is,hogy alig várja a következő alkalmat.
De egyszerűen nem tudok tovább haladni.4. randin próbáltam egy csókot de mondta,hogy korai. Egy ölelés volt annyi.
Nagyon tetszik nekem.De ő olyan elérhetetlen.Őt szeretném.
Megkérdeztem a barátnőjét.Állítólag tetszek neki,áradozik rólam,hogy milyen rendes vagyok stb...
De akármit csinálok nem jutok tovább.
Mit tegyek?
F19 L19
5: 17 éves csaj meg akar erőszakolni: nagyon tudlak sajnálni tényleg :D :D az az alatti már tényleg gáz.
kérdező: hőt ő ilyen. majd feloldódik idővel.
Én is ilyen cipőbe járok/jártam, nekem 3 év alatt sikerült úgy lerombolni a falat, hogy ő is nyitott felém.
És még ma is küzdök vele, de nekem ő az igazi, tudom, szóval nem fogok megfutamodni :)
21/N
kell nekem,elmegyek a világ végére érte ha kell.
csak kicsit lelomboz,hogy alig érek el valamit.Pedig jól érezzük magunkat.sokat beszélgettünk az első randi előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!