Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki nagyon tetszik, de egy falat épített maga köré, és egy fiút sem enged közel mit tegyek?

Figyelt kérdés

Rég randizgatok egy lánnyal.Nagyon tetszik de ő egy falat vont maga köré :( Egyszerűen nem tudok tovább haladni.

Nagyon jól érezzük magunkat,már az 5 randinkon voltunk.Mondta is,hogy alig várja a következő alkalmat.

De egyszerűen nem tudok tovább haladni.4. randin próbáltam egy csókot de mondta,hogy korai. Egy ölelés volt annyi.

Nagyon tetszik nekem.De ő olyan elérhetetlen.Őt szeretném.

Megkérdeztem a barátnőjét.Állítólag tetszek neki,áradozik rólam,hogy milyen rendes vagyok stb...

De akármit csinálok nem jutok tovább.

Mit tegyek?

F19 L19

2012. szept. 2. 19:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

5-ös:

"Egymás falát bontogatnánk téglánként"

Ez egy nagyon jó mondat, minden elismerésem érte.

Kérdező:

Egyrészt megértelek, másrészt látom benned az elszántságot, szóval csak így tovább, ne add fel.

Ha a barátnőitől ezt hallod vissza, az szerintem elég jó megerősítés.

Próbálkozhatsz jobban megnyílni neki, elmesélni valami gyerekkori rossz élményt, vagy egy régebbi csalódást, valamit, amit nem osztasz meg akárkivel.

Vihetsz neki valami kisebb ajándékot, csokit, vagy egy szál virágot pl. Érezze a törődést, és azt is, hogy illene viszonoznia is.

2012. szept. 2. 20:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Döntsd le a falat!
2012. szept. 6. 21:41
 13/13 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Azért ezek a falas dolgok néha terelések ám. Teszem azt a 20. randin 3 hónap után adja magát oda a csaj, egy idő után szakítotok, és a következő a 2. alkalommal megdugja. Úgyhogy csak óvatosan ezekkel ám.
2012. szept. 6. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!