Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak?27vagyok..van egy 18eves csaj aki eléggé rám van indulva elég jól is nezki de nagyon fiatal,megnyomjam szerintetek?
Figyelt kérdés
jan. 6. 12:04
1/16 anonim válasza:
Simán. Aztán lehet, hogy jól kijöttök és együtt lesztek egy ideig.
2/16 anonim válasza:
Szerintem ahelyett hogy megnyomod, ismerd meg, beszélgessetek, akármi is lehet, ne csak a megnyomás érdekeljen.
3/16 A kérdező kommentje:
9évvel fiatalabb..nem hiszem hogy szépen kívül lenne másnak értelme
jan. 6. 12:11
4/16 anonim válasza:
Oké fiatalabb, de ha így nyomul rad, és ő is bejön neked, akkor nem értem mi a probléma. Ez valószínűleg egy olyan élmény lesz, amit ha nem lépsz meg, később meg fogod bánni.
18 évesen en is összeakadtam egy 28 éves pasival, legjobb szexuális élményeim egyike 😛
30/N
5/16 anonim válasza:
A sors ajándéka, nagy hiba lenne kihagyni.
6/16 anonim válasza:
Ha kihagyod, állítólag a túlvilágon majd az orrodra húzzák! 😅
7/16 anonim válasza:
Beszéld meg vele, lehet ő is csak szexet akar. De semmiképp se verd át, legyél vele őszinte.
8/16 anonim válasza:
9 év nem sok, ha csak az zavar,de te tudod.
9/16 anonim válasza:
Nem vagy véletlen meleg? egy ilyen kérdés után…
10/16 anonim válasza:
Tetszik vagy sem? Ezt döntsd el. A 18. életév már a konzervatívabb országokban is bőven beleegyezési korhatár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!