Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon pervez vagyok, lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon pervez vagyok, lehet valamit tanulni ellene hogy ne legyek az?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 15:51
 1/10 anonim ***** válasza:
37%
Ha nő vagy akkor előny ha férfi akkor meg vegyél vissza kicsit ameddig nem vagy benne biztos, hogy a partnered is benne van az extrémebb dolgokba.
tegnapelőtt 16:06
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
És ez pontosan mit jelent?
tegnapelőtt 17:55
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Nincs ezzel gond, amíg nem ütközik törvénybe és nem árt senkinek. Mindenkinek mást jelet az, hogy nagyon perverz. Lehet, hogy ha megtudnád, hogy nekem mik a prerverzióim, akkor átértékelnéd magadat és azt mondanád, hogy te nem is vagy az. Amúgy nemed?
tegnapelőtt 18:06
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Aha irj
tegnapelőtt 18:26
 5/10 anonim ***** válasza:
dógozz bazmeg!
tegnapelőtt 20:18
 6/10 gabor49 ***** válasza:
én is brutálisan perverz vagyok 50/f
tegnap 06:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Perverz az sokmindentől függ! Menyire vagy az az relativ! Kifejtenéd ? Csak mert én is az vagyok néhány dologban én a másik oldalt szeretem és érdekelne hogy menyire tudnám elviselni megélni és tetszen-e amit csinálnál velem például.
tegnap 20:06
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
Hová letél kérdező? Nem fog kiderülni, hogy mi a perverziód?
tegnap 23:46
 9/10 A kérdező kommentje:
Admin kérlek töröld ezt
ma 14:42
 10/10 anonim ***** válasza:
🤣🤣🤣🤣
ma 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!