Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Történt már veletek hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veletek hogy kérés nélkül a csaj elkezdte ujjazni a pasi fenekét?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék, hogy előfordult e már veletek, hogy kérés nélkül elkezdte ujjazni a pasi fenekét a csaj?

Melyik fél vagytok a történetben?

Mit szólt a pasi?

Privit nem kérek

jan. 1. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

Nem te tetszene.

Én szoktam próbálkozni a nők fenekével inkább. 😊

jan. 1. 12:43
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
Igen, volt már. Én vagyok a férfi. Utólag mondta, hogy olvasott erről a prosztata izgatás dologról, gondolta kipróbálja, így csak elkezdett ott kalandozni a kezével orál közben. Mivel nem állítottam le folytatta, egész addig, hogy már az ujját is bedugta. A végén hatalmasat spriccelve élveztem. Azóta is szokta csinálni, nekem tetszik, szerencsére elég pici a keze is, így nem is fáj egyáltalán. Annak meg különösen örültem, hogy magától kipróbált valami újdonságot.
jan. 1. 12:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt már ilyen
jan. 1. 13:37
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Kérni nem kérte. Rákérdeztem, bólintott, és hatalmasat élvezett a számba.
jan. 1. 13:41
 5/9 anonim ***** válasza:
57%
igen. Pasi vagyok, és hatalmasat megyek tőle
jan. 1. 14:07
 6/9 BohócKolbász ***** válasza:
100%
32F vagyok. A történetben én voltam aki kapta. Korábban már beszélgettünk erről, és említettem neki hogy csináltam már magamnak néhányszor és izgatott. Konkrétan nem kértem tőle hogy csinálja, egyszer csak azt éreztem hogy az ujja becsusszan a gátam alatt a farpofáim közé, és éreztem hogy lassan becsusszan az első ujjperce. Ott egy pillanatra felszisszentem mert szokatlan volt. Ugyanakkor közben szopott is, így inkább arra koncentráltam. Így engedtem beljebb és beljebb, amíg teljesen beért az ujja a fenekembe. Nagyon izgatott a szitu, és még intenzívebbnek éreztem amikor időnként összehúztam a záróizmaimat. Nagyon erős orgazmussal értem a csúcsra.
jan. 1. 14:19
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Velem csak olyan volt, hogy feldugta a nyelvét a seggembe. Azóta aki nem nyalja ki a picsám, arra nem tudok nőként tekinteni, és útilaput kötök rá hamar.
jan. 1. 19:18
 8/9 Misticboy ***** válasza:
100%
Velem történt. Szopás közben elkezdte nyalni heréimet aztán a fenekem a lány. Meglepődtem de kellemes volt. Látta hogy nem ellenkezem így tovább csinálta. Benyalt a popsimba aztán egy ujját elkezdte betolni lassan. Közben szopott. Óriásit élveztem a szájába. Legközelebb már készültem rá és meg is kaptam duplán. 18F
jan. 1. 20:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen.
ma 04:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!