Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak?27vagyok..van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak?27vagyok..van egy 18eves csaj aki eléggé rám van indulva elég jól is nezki de nagyon fiatal,megnyomjam szerintetek?

Figyelt kérdés
jan. 6. 12:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez nem jelentős korkülönbség. Nekem ennyivel fiatalabb a feleségem.
jan. 6. 13:33
 12/16 anonim ***** válasza:
35 évesen is dugtam 18 éves csajjal, bánni fogod, ha kihagyod.
jan. 6. 13:59
 13/16 anonim ***** válasza:

Az a probléma, hogy sajnos a kérdezö selejtes agyilag.

Egyrészt már a megnyomjam kifejezés elárulja ezt, másrészt az, hogy ezen agyalni kell.

Én már 18 évesen agyaltam, akit lehetett azt ágyba is vittem, volt, hogy ők engem.

36/F

jan. 6. 14:09
 14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló..az már a te szerencsétlenséged hogy 36eves 18eves lányokat akarsz még dugni..szerencsétlen
jan. 6. 17:33
 15/16 Rex Hunter ***** válasza:
Én 34 évesen összejöttem 19 éves egyetemista lànnyal, mert kölcsönösen tetszettünk egymásnak. És mondok valamit: nagy marha lettem volna ha kihagyom a kiscsajt! Minden másodpercet élveztem vele! Szóval hajrá!!
jan. 7. 16:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd majd más dugja helyetted
jan. 13. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!