Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek egy 12 cm-es pénisszel mennyire lenne elégedett a lányok többsége. Mondjuk egy csajos társaságban ezt a méretet mennyire nevetnék ki?
Figyelt kérdés
tegnap 12:06
1/19 anonim válasza:
Valószínűleg mosolyognánk rajta. Nem lennénk vele elégedettek, az összes barátnőmnek kevés lenne, akivel már beszéltem ilyenekről.
2/19 anonim válasza:
Exemnek is akkora
Van felesége már
6 éve mi 3 év 3 hónapot voltunk együtt
Itt is ott is csinált gyereket
Szóval minden ok
3/19 anonim válasza:
Én nem lennék elégedett ekkorával. Össze se jönnék ilyen mérettel.
4/19 anonim válasza:
Talán az átlag alatti egy kicsivel, de minden nő addig vágyakozik a nagyra amíg nem jön egy tényleg nagy. Utána a legtöbb nőnek fáj.
5/19 anonim válasza:
Voltam ekkora méretű férfival kicsit több mint 3 évig, semmi baj nem volt vele. Jó volt a szex, és istenien nyalt.
6/19 anonim válasza:
Az egyik cimbimnek ekkora van (többes szituban láttam), bombázó csajai voltak végig az egyetemen, most két gyermekes boldog családapa. Igaz ő nem a méregetésével volt elfoglalva, hanem egy vagány, belevalód, nagydumás srác és inkább bulizott, csajozott.
7/19 anonim válasza:
#6: le a kalappal az úriember előtt. Tanulhatna tőle sok pasas.
8/19 anonim válasza:
Most mondok valamit, az itteni magukat nőknek kiadó válaszolók zöme pasi...😃
9/19 anonim válasza:
2
Azigen :DDDD "itt is ott is csinált gyereket" hát jó már neki
vagy mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!