Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
70 felett még lehet szexuálisan aktív egy férfi?
Egy olyan 70-es férfi, aki ügyel az egészségére és jár például futni, sportolni is időnként, tehát nincs rossz kondiban, megnézi ugyanúgy a fiatal(abb) nőket, mint egy negyvenes pasi például? Felmerül benne, ha lát egy csinos fiatal nőt, hogy megfektetné? És lehet, hogy még teljesen aktív nemi életet él?
Vagy a legtöbben már "lenyugodtak" ilyen téren, esetleg nincs már rá energiájuk, és nem is érdekli őket?
Barátnőm 29 éves (nagyon csinos) és jóban van egy 70-es emberrel, baráti kapcsolat van köztük. És nem tudom, hogy a pali hogyan tekint vajon rá. Lehet csak úgy, mintha a lánya lenne?
Élhet de jellemzően már nem áll fel nekik sehogy sem vagy nagyon nehezen.
Az egyik ismerösömnek is van egy papája, 86 évet töltötte és kb olyan 70-75 körül lett teljesen impotens, az élete volt a tét, prosztata és vagy mütét impotencia vagy meghal. Bár ahogy hallottam előzőleg is nehezen ment, gyógyszerrel is, kb fél órás szopás hogy felálljon egy picit
Azert ez nincs mindenkinél így.
Ismerek olyat, aki 70 lett és 40-es barátnője van.
Miért ne lehetne aktív?
Óriási különbségek vannak a férfiak között is, számtalan olyan van, aki már 40 körül "lenyugszik" holott lenne lehetősége szexelni, és nem érdekli vagy nem is működik már a szervezete. (és nem egészségügyi okok miatt)
Egy rakás férfi meg - kis túlzással - haláláig virgonc.
Ha nem is úgy teljesít, mint egy huszonéves, azért ki tud elégíteni egy nőt. És nem kézzel, szájjal vagy valami eszközzel ;)
Köszi a válaszokat!
Szerintetek akkor elhihetem, hogy baráti viszonyban vannak, vagy a pali rámozdulna és van okom aggódni?
Miért kellene "aggódni"?
Ha a pasi 39 lenne, akkor nem "aggódnál"?
Ha a barátnődnek nem tetszik egy pasi közeledése (legyen az 29 vagy 79), akkor azt jelzi az illetőnek, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!