Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 70 felett még lehet szexuálisa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

70 felett még lehet szexuálisan aktív egy férfi?

Figyelt kérdés

Egy olyan 70-es férfi, aki ügyel az egészségére és jár például futni, sportolni is időnként, tehát nincs rossz kondiban, megnézi ugyanúgy a fiatal(abb) nőket, mint egy negyvenes pasi például? Felmerül benne, ha lát egy csinos fiatal nőt, hogy megfektetné? És lehet, hogy még teljesen aktív nemi életet él?

Vagy a legtöbben már "lenyugodtak" ilyen téren, esetleg nincs már rá energiájuk, és nem is érdekli őket?

Barátnőm 29 éves (nagyon csinos) és jóban van egy 70-es emberrel, baráti kapcsolat van köztük. És nem tudom, hogy a pali hogyan tekint vajon rá. Lehet csak úgy, mintha a lánya lenne?

dec. 30. 21:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolnám, hogy a lányának tekinti.
dec. 30. 21:31
 2/19 anonim ***** válasza:
61%

Élhet de jellemzően már nem áll fel nekik sehogy sem vagy nagyon nehezen.

Az egyik ismerösömnek is van egy papája, 86 évet töltötte és kb olyan 70-75 körül lett teljesen impotens, az élete volt a tét, prosztata és vagy mütét impotencia vagy meghal. Bár ahogy hallottam előzőleg is nehezen ment, gyógyszerrel is, kb fél órás szopás hogy felálljon egy picit

dec. 30. 21:40
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Azert ez nincs mindenkinél így.

Ismerek olyat, aki 70 lett és 40-es barátnője van.

dec. 30. 21:42
 4/19 anonim ***** válasza:
21%
Nekem szörnyű tapasztalatom volt 70+-os bácsival. 30-as éveimben voltam, ő 70 pluszos és jóban volt a férjemmel. Jött segíteni a házhoz (ügyesen tudott ezt-azt szerelni) és több alkalommal durván rám mozdult. Persze csak akkor, ha a férjem nem volt otthon. Volt felesége, meg gyerekek, unoka...utána kérdeztem idősekkel dolgozó ismerősömtől és azt mondta többen nagyon kanosak lesznek újra...ez össze fúgghet az agy öregkori leépülésével is...
dec. 30. 21:46
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lehetne aktív?

Óriási különbségek vannak a férfiak között is, számtalan olyan van, aki már 40 körül "lenyugszik" holott lenne lehetősége szexelni, és nem érdekli vagy nem is működik már a szervezete. (és nem egészségügyi okok miatt)

Egy rakás férfi meg - kis túlzással - haláláig virgonc.

Ha nem is úgy teljesít, mint egy huszonéves, azért ki tud elégíteni egy nőt. És nem kézzel, szájjal vagy valami eszközzel ;)

dec. 30. 21:46
 6/19 anonim ***** válasza:
54%
Férfiakról nem tudok nyilakozni, de a barátnőm 73éves és baromi jó az ágyban. Ne egy kendős, lerottyant nagymamit képzeljetek el, hanem egy fodrászhoz, kozmetikushoz járó, jól öltözködő, sminkelő, szolizós fiatalos nőt. Nem néz ki 60-nál többnek. Simán odaver a korosztályom beli nők többségének. 49F
dec. 30. 21:52
 7/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Szerintetek akkor elhihetem, hogy baráti viszonyban vannak, vagy a pali rámozdulna és van okom aggódni?

dec. 30. 22:07
 8/19 anonim válasza:
71%
64 éves nő vagyok, az otthonban minden úr jól funkcionál. ;)
dec. 30. 22:13
 9/19 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem rámozdulna. De a barátnőd biztosan ügyesen reagálna s utána tartaná a biztos távolságot. Bízz a barátnődben!
dec. 30. 22:15
 10/19 anonim ***** válasza:

Miért kellene "aggódni"?

Ha a pasi 39 lenne, akkor nem "aggódnál"?

Ha a barátnődnek nem tetszik egy pasi közeledése (legyen az 29 vagy 79), akkor azt jelzi az illetőnek, nem?

dec. 30. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!