Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 70 felett még lehet szexuálisa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

70 felett még lehet szexuálisan aktív egy férfi?

Figyelt kérdés

Egy olyan 70-es férfi, aki ügyel az egészségére és jár például futni, sportolni is időnként, tehát nincs rossz kondiban, megnézi ugyanúgy a fiatal(abb) nőket, mint egy negyvenes pasi például? Felmerül benne, ha lát egy csinos fiatal nőt, hogy megfektetné? És lehet, hogy még teljesen aktív nemi életet él?

Vagy a legtöbben már "lenyugodtak" ilyen téren, esetleg nincs már rá energiájuk, és nem is érdekli őket?

Barátnőm 29 éves (nagyon csinos) és jóban van egy 70-es emberrel, baráti kapcsolat van köztük. És nem tudom, hogy a pali hogyan tekint vajon rá. Lehet csak úgy, mintha a lánya lenne?

dec. 30. 21:28
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
25%

30 /

De jó is olvasni , hogy milyen volt amikor még aktív volt az ember .

Fiatalon rám is az volt a jellemző , amit írtál , hogy élvezés után még nem hagytam abba , vagy 15 - 20 perc szünet , és utána még egyszer neki futni , de a második is tartott , vagy legalább fél órán keresztül , akkor még bírtam s ment a dolog .

Ma meg már azzal kell szembesülnöm , hogy ennek VÉGE !

jan. 5. 11:04
 32/37 anonim ***** válasza:
50%

Mindig ijesztgettek a gyűrűvel. De! Nekem már nincs vesztenivalóm. Egyáltalán nincs. Aki anélkül impotens, annak már mindegy. 1.: Gyűrű nélkül nekem már fel sem áll. Olyan lankadt, főtt virsli állag max. amit elérhetek. Gyűrűvel viszont még kemény tud lenni.

2.: Nekem már gyűrűvel sincs kivel. Viszont újabban már akkor is használom, ha csak kiverem. Mert úgy sokkal élvezetesebb.

jan. 5. 14:22
 33/37 anonim ***** válasza:
50%

32 /

Igazad lehet , teljesen mindegy hogy az ember mit használ , vagy alkalmaz , ha egyébként már nincsen semmi veszteni való .

Nálam pont fordított a helyzet , nekem volna kivel szexelni , csak már nincsen mivel .

jan. 5. 14:50
 34/37 anonim ***** válasza:
25%
#33: Mondtam a feleségemnek, próbálja meg tágítani magát, nem akarja. Nem ment vissza a nőgyúgyászhoz, amikor a bizonyos polippal műtötték, azóta eltelt 15 év szex nélkül. Láttatok már olyat, hogy egyetlen ujj is csak erővel megy be? Kettő ujjam meg már fáj neki, nem engedi. A péniszem olyan vastag, mint három ujjam. Behatolni lehetetlen. Csak kézzel tudunk játszani egymással. De hány év kell neki, hogy megtanítsam hogy a maszatolásnál többre törekedjen?
jan. 5. 15:00
 35/37 anonim ***** válasza:

34 /

Nagyon szörnyű dolgok , amikről írsz , nagyon sajnálom feleségedet és te sem vagy könnyű helyzetben .

15 év szex nélkül , az nagyon gonosz sors lehet .

Nem találkoztam még olyannal hogy egy új is alig megy be , az én párom pont hogy nagyon tág , neki a 3 ujjam meg sem kottyan , majd hogy nem be férne az egész öklöm .

Feleségednek már régen el kellett volna mennie nőgyógyászhoz ez végett .

De hát te hiába akarod hogy menjen , a feleségednek is akarni kellene .

Tényleg sajnálom a történteket és a jelenlegi helyzeteteket .

jan. 5. 15:10
 36/37 anonim ***** válasza:
50%
#35: Egyikünk sem érti. A feleségem műtétje előtt a péniszem mellé befért még 2 ujjam. Valamit szétszakítottak és összenőtt? Senki nem tudja.
jan. 5. 17:04
 37/37 anonim ***** válasza:

36 /

Épen ezért is kellett volna már utána menni feleségednek , mert ez nagyon nincsen így jól .

Ez még a szexualitást le számítva sem játék !

jan. 5. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!