Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
70 felett még lehet szexuálisan aktív egy férfi?
Egy olyan 70-es férfi, aki ügyel az egészségére és jár például futni, sportolni is időnként, tehát nincs rossz kondiban, megnézi ugyanúgy a fiatal(abb) nőket, mint egy negyvenes pasi például? Felmerül benne, ha lát egy csinos fiatal nőt, hogy megfektetné? És lehet, hogy még teljesen aktív nemi életet él?
Vagy a legtöbben már "lenyugodtak" ilyen téren, esetleg nincs már rá energiájuk, és nem is érdekli őket?
Barátnőm 29 éves (nagyon csinos) és jóban van egy 70-es emberrel, baráti kapcsolat van köztük. És nem tudom, hogy a pali hogyan tekint vajon rá. Lehet csak úgy, mintha a lánya lenne?
30 /
De jó is olvasni , hogy milyen volt amikor még aktív volt az ember .
Fiatalon rám is az volt a jellemző , amit írtál , hogy élvezés után még nem hagytam abba , vagy 15 - 20 perc szünet , és utána még egyszer neki futni , de a második is tartott , vagy legalább fél órán keresztül , akkor még bírtam s ment a dolog .
Ma meg már azzal kell szembesülnöm , hogy ennek VÉGE !
Mindig ijesztgettek a gyűrűvel. De! Nekem már nincs vesztenivalóm. Egyáltalán nincs. Aki anélkül impotens, annak már mindegy. 1.: Gyűrű nélkül nekem már fel sem áll. Olyan lankadt, főtt virsli állag max. amit elérhetek. Gyűrűvel viszont még kemény tud lenni.
2.: Nekem már gyűrűvel sincs kivel. Viszont újabban már akkor is használom, ha csak kiverem. Mert úgy sokkal élvezetesebb.
32 /
Igazad lehet , teljesen mindegy hogy az ember mit használ , vagy alkalmaz , ha egyébként már nincsen semmi veszteni való .
Nálam pont fordított a helyzet , nekem volna kivel szexelni , csak már nincsen mivel .
34 /
Nagyon szörnyű dolgok , amikről írsz , nagyon sajnálom feleségedet és te sem vagy könnyű helyzetben .
15 év szex nélkül , az nagyon gonosz sors lehet .
Nem találkoztam még olyannal hogy egy új is alig megy be , az én párom pont hogy nagyon tág , neki a 3 ujjam meg sem kottyan , majd hogy nem be férne az egész öklöm .
Feleségednek már régen el kellett volna mennie nőgyógyászhoz ez végett .
De hát te hiába akarod hogy menjen , a feleségednek is akarni kellene .
Tényleg sajnálom a történteket és a jelenlegi helyzeteteket .
36 /
Épen ezért is kellett volna már utána menni feleségednek , mert ez nagyon nincsen így jól .
Ez még a szexualitást le számítva sem játék !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!