Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem olyanok mint a férfiak szexuálisan?
Tudom hogy bunkók sokszor a pasik, de szerintem sokkal jobb világ lenne.A gay pasik pl anotalkon ráírnak egymásra hogy "szia verem" és a másik is ugyanezt visszaírja, 2 perc után már kamon masztiznak pár nap múlva élőben szexelnek.A férfiak a neten sehol nem találnak senkit mert a nők nem olvasnak el semmit, és baromi leterheltek, élőben meg minden nő házas meg nem tudom...Holott nőből több van mint férfiből, a nők miért nem sosem ribik amikre a férfiak vágynak?Miért nem írja vissza a nő a "szia dugunkra?" Hogy "szia benne vagyok ha tetszel!" ?
Miért kell a mézes mázas udvarlás?Vagy a nők csak pénzért teszik ezt?Ezek szerint vásárolni jobban szeretnek mint szexelni?
Én kérek elnézést, amiért a nők többsége kicsit többre tartja magát és a szexuális életét a semminél és érettebben áll a dologhoz, mint egy tüzelő szuka.
Szerintem annak lenne a több értelme, ha a férfiak jobban megválogatnák, hogy kivel állnak kapcsolatba. Kevesebb, de jobb és hosszabb távú partner.
Evolúciós válasz. Ahányszor vered egy nap, majdnem annyi ngt tudsz megtermékenyíteni. Majd evolúciós és ha házasságon kívül csinálod úgy történelmi viszonylatban már lépsz is a következőre. Míg a nő ott marad 9 hónapig terhesen és évekig kisgyerekkel kiszolgáltatva.
Persze ez a modern világban nem így van, de a civilizáció hajnalától mostanáig eltelt idő is szemrebbenés az evolúcióhoz képest. Hiába van fogamzásgátlás 100 éve, a 100 millió éves ösztönöket nem fogja felülírni.
Ha meg ribik vagyunk az a bajotok.Én simán dugtam idegennel is vagy szoptam,de nem mindenkivel.Vagy ájulásig kell inni,és akkor mindenki megszépül.Ráadásul kevés férfi jó az ágyban,és egy fiatalabb,tapasztalatlanabb mő nem biztos,hogy rögtön látja.Az már egy nem túl jó szex lehet,ami elveszi a kedvét.
De a férfiak se mind akarnak egyfolytában dugni.
Ingyen pina meg nincs.
Par ezerért már vehetsz kurvát.
Neked az a példa képed amikor a búzások recskáznak?
Hát állj közéjük és maradj csendben, gusztustalan ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!