Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexuálisan aktív férfiak, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuálisan aktív férfiak, ti képesek lennétek egyáltalán erekció fenntartására a nő ellenállása esetén is?

Figyelt kérdés

Ki szeretném deríteni, hogy mennyire általános avagy ritka képesség az hogy egy férfi képes erőszakot venni egy nőn

Azaz adott egy egészséges szexuális képességekkel bíró férfi (képes szexre, volt is tapasztalata) és ha a nő nem mutat érdeklődést a szex iránt emiatt ellen is áll az aktusnak, akkor is képes az erekció fenntartására?

A kérdés megszületésének oka, hogy számomra alapvető fontosságú a nő érdeklődése ami nélkül elképzelhetetlen az erekció fenntartása is, tehát maga az eröszak is az. Nos mivel amúgy szexuálisan nincsen velem igazán probléma, ezért nyilvánvaló hogy ez a fajta dolog általános lehet, és csak a férfiak egy kisebb része lehet képes az erekcióra a nő ellenállásával is

Nincs tapasztalatom ilyen helyzettel kapcsolatban, ezért érdekel hogy más férfiak hogyan látják ezt a saját szemszögükből, és mekkora lehet az aránya azoknak akik egyáltalán képesek erekcióra egy ilyen helyzetben is

máj. 18. 11:38
A kérdező szavazást indított:
Férfi vagyok, nem tudnék erektálni egy behatoláshoz ilyen helyzetben
Férfi vagyok, kérdéses hogy képes lennék erektálni ilyen helyzetben
Férfi vagyok, gond nélkül tudnék erektálni
Férfi vagyok, már voltam is ilyen helyzetben, persze hogy tudok
Nő vagyok, tapasztaltam hogy tudnak
Nő vagyok, kíváncsian várom a férfi válaszokat
10 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
58%
Már megint a férfit lejárató kérdés.
máj. 18. 11:40
 2/18 anonim ***** válasza:
Miféle ostoba kérdés ez mégis...?
máj. 18. 11:45
 3/18 A kérdező kommentje:

Pont nem lejárató

Elejét akarnám venni annak hogy a férfiakat erőszakoskodó állatoknak állítsák be, kíváncsi vagyok lehetséges-e

máj. 18. 11:47
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Szoktunk ilyet játszani az asszonnyal hogy ellenkezik, bírkóznom kell vele, szétfeszíteni a lábait, lefogni a kezeit.

Mit mondjak? Kőkeményen áll a farkam közben!

máj. 18. 11:51
 5/18 A kérdező kommentje:

"Szoktunk ilyet játszani az asszonnyal hogy ellenkezik, bírkóznom kell vele, szétfeszíteni a lábait, lefogni a kezeit."

Pont ilyesmit kellett volna játszanom nekem is a párommal, és hát nem sikerült

Amúgy nem volt merevedési zavarom, de ilyen helyzetben egyszerűen nincs erekció, vagy nem marad meg

Miközben ugye dolgozni kéne rajta hogy megtörjem az ellenállást is

Nem értem másoknak hogy megy ez ilyen könnyen?

máj. 18. 11:58
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Sok dologtól függ a dolog: mennyire szűk, mennyire nedves, a farkad mennyire erektált, mennyire találod meg a jó szöget a dolog hevében, stb. Nagyon remélem, hogy csak erotikus játék céljából gondolkozol ezen. 34F
máj. 18. 12:06
 7/18 A kérdező kommentje:

Kedves 6#

Úgy látom a szövegértés nem az erősséged ha nem érted a kérdésem célját.

Egyáltalán fel sem merülne a kérdés bennem ha erőszakot akarnék tenni és képes lennék rá

Ha felmerült ez a kérdés, akkor nyilván nem azért osztom meg veletek hogy ilyet csináljak, mivel semmi hasznom nem volna vele, nem beszélnék róla hanem csinálnám.

De nekem erős kétségeim vannak afelől hogy a férfiak jelentősebb része képes-e egyáltalán erre

Meggyőzödésem hogy csak egy részük képes rá, míg a többség egyszerűen nem. Tehát nem hogy fel sem merül ilyesmi, de nem is képes rá a legtöbb. Tapasztalatok érdekelnének, nem okoskodások

máj. 18. 13:15
 8/18 BohócKolbász ***** válasza:
54%

Na várjunk csak. Szerepjátékról van szó? Mert ha igen, azaz megjátszott ellenállásról akkor tudatosan működhet az akarat. Olyan helyzet is van hogy a nő szimpinek tart, csak nem elég határozott a próbálkozás a szexre. Ilyenkor is megvan az erekcióm. De nem erőszakoskodok. Én az izgatásban jobban hiszek.

Ha valós a szitu, és nincs kémia akkor nem erőszakoskodok, nem vagyok állat.

máj. 18. 13:58
 9/18 Senior Séf ***** válasza:
100%
Tetszik, vagy sem, a férfiaknak az ellenállás csak fokozza a kéjvágyát.
máj. 19. 15:59
 10/18 A kérdező kommentje:

"Tetszik, vagy sem, a férfiaknak az ellenállás csak fokozza a kéjvágyát."

Tetszik vagy sem, nálam az ellenkezője valósul meg, női vágy fokozza csak a vágyamat, a legkisebb ellenállás is azonnal lelohaszt

Biztos hogy nem vagyok ezzel egyedül férfiként

máj. 19. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!