Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogyan álltok az olyan nőkhöz, akik szexuálisan ki vannak rátok éhezve és intenzíven kezdeményezik az együttlétet?
Nekem volt ilyen első randin amikor a Westend tetején a csaj kb rám mászott. Mozi volt a program és alig bírt magával, főleg hogy távirányítós vibri is volt benne. Nagyon bejött a csaj nekem is, később ugye láttam mennyire jó teste is van számomra (a husis alkat jön be). Viszont vannak helyzetek amikor zavaró. Pl amikor a fenti példában a Westend tetején amikor nem vagytok egyedül nagyon rád mászik a partner az gond lehet, amúgy ha kettesben vagyunk, nyugis helyen, akkor nem gond.
Volt olyan barátnőm aki álmomban lovagolt meg, abból nem sokra emlékszem, de imádtam azt a lányt ettől függetlenül is.
Rossz élmény/reakció ilyen téren az volt, amikor egy másik exem éjszaka felébresztett, amikor tényleg nagyon fáradt voltam. Próbáltam a kedvében járni azért, de a szexből sírás lett. Az történt, hogy kezdeményezett, de a szokásos félórás előjátékot is várta amit ilyen nyávogós hangon közölt. Mondtam, hogy ilyen kommunikációhoz nincs kedvem, de ezt elég bunkón és hagyjon aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!