Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi válthatta ki, hogy ilyen intenzíven élveztem el?
25 vagyok, ezelőtt 3 lánnyal voltam együtt, mindhárom viszonylag hosszú kapcsolat volt. A szex mindegyikükkel jó volt, sosem panaszkodtam. Pár hete vége lett a kapcsolatomnak, és tegnapelőtt lefeküdtem egy lánnyal, akivel már elég régóta bejövünk egymásnak, de eddig mindketten foglaltak voltunk. Nagyon jó volt vele, olyannyira, hogy nem tudom mi volt velem, de akkorát élveztem, hogy úgy éreztem, az egész testemen végigfut a gyönyör, összerándultam, és egyszerűen nem bírtam ki, hogy ne ordítsak egyet (sosem csináltam ilyet, utólag visszanézve biztosan viccesen is nézne ki.) Rádőltem a lányra, percekig csak lihegtem, alig tudtam magamhoz térni, harmadjára vagy negyedjére kérdezte meg, hogy minden rendben van -e, amikor annyit tudtam mondani, hogy "imádlak". Szerintetek mi válthatta ezt ki? Ennyire összepasszolunk ott lent? Van esély rá, hogy hosszútávon fennmaradjon ez az élvezeti faktor?
25F/25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!