Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért nem olyanok mint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem olyanok mint a férfiak szexuálisan?

Figyelt kérdés

Tudom hogy bunkók sokszor a pasik, de szerintem sokkal jobb világ lenne.A gay pasik pl anotalkon ráírnak egymásra hogy "szia verem" és a másik is ugyanezt visszaírja, 2 perc után már kamon masztiznak pár nap múlva élőben szexelnek.A férfiak a neten sehol nem találnak senkit mert a nők nem olvasnak el semmit, és baromi leterheltek, élőben meg minden nő házas meg nem tudom...Holott nőből több van mint férfiből, a nők miért nem sosem ribik amikre a férfiak vágynak?Miért nem írja vissza a nő a "szia dugunkra?" Hogy "szia benne vagyok ha tetszel!" ?

Miért kell a mézes mázas udvarlás?Vagy a nők csak pénzért teszik ezt?Ezek szerint vásárolni jobban szeretnek mint szexelni?

nov. 25. 15:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
10-es azok nem nők csak ösztrogenizált gyenge férfiak.
nov. 26. 11:34
 12/19 Laylah ***** válasza:
75%
Ja oké, tök jó így 34 évesen megtudni, hogy férfi vagyok. XD Szerinted szóljak az exeimnek is? XD Meg légyszi szólj a biológiának is, hogy férfi létemre nem kellene menstruálnom sem, köszi!
nov. 26. 11:42
 13/19 anonim ***** válasza:
38%

A női szexualitás és a férfi szexualitàs, az két különböző dolog.

A férfiaknak a szex egy kötelező szükséglet.

A tesztoszteron termelődés szinte kötelezővé teszi a szexualitást.

Nemrég voltam egy utológus előadásán, ahol ő ezt megerősítette. Mondtam neki, hogy sajnos 4 éve nincs párom, mert nincs nő. Lehetetlen velük ismerkedni.

Ezért, 3-4 naponta önkielégítést végzek.

Mondta, hogy ez nagyon jó, mert ez fontos a férfi egészségnek.

A prosztatának működésben kell lennie.

Így negyedére csökken a prosztata problémák lehetősége.

A nőknél sokkal jobb a helyzet.

Ott a szexualitás hiánya nem jár egészségügyi károsodással. Persze tudom én. A nőknek is szükségük van a szexre.

Ez nem vitás.

De a hiánya, nem jár óriási problémákkal.

Tehát ez úgy van a nőknék, hogy ha van férfi az életükven, az jó, mert eltudja végezninotthon a keményebb házimunkát.

/hó lapátolás, ásás, ablak pucolás, mosogatás, porszívózàs./

Ha nincs férfi, az sem tragédia.

Nem dől össze a világ.

Nem jár egészségügyi problémákkal.

Max annyi, hogy minden házimunkát a nőnek kell elvégezni.

nov. 26. 11:49
 14/19 anonim ***** válasza:
49%
Ha szerelmes leszel, rájössz hogy pozitívum hogy a lány nem ribãnc. F
nov. 26. 12:39
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
12-es. Igen, férjed meleg.
nov. 26. 12:50
 16/19 Laylah ***** válasza:
48%
Egyelőre nincs férjem, de majd szólok a páromnak és az összes exemnek, hogy amúgy melegek. Ami tök alaptalan már csak azért is, mert a melegek közt is vannak jócskán, akik akarnak gyereket. A nemi identitásnak és szexuális orientációnak semmi de semmi köze ahhoz, hogy akar-e valaki gyereket vagy sem.
nov. 26. 14:06
 17/19 Senior Séf ***** válasza:
94%

A kérdés megválaszolásához menjünk vissza néhány ezer évet. Most akkor képzeld el Pistát. Akárkivel dugott is, továbblép. Megtörtént, kész. Legfeljebb lesz valahol egy gyerek az ő génjeivel. Na, most akkor képzeld el Marist. Ha ő lesz terhes, qurvára nem mindegy, milyen szarjankó génjeit hordozza a méhében.

Attól, hogy ma fogamzásgátlók állnak rendelkezésre, az evolúciós alapvetés ugyanaz marad; a nőknek meg kell válogatniuk a partnerüket.

nov. 26. 18:16
 18/19 A kérdező kommentje:

17#

De már nem állatok vagyunk, a szex már nem a szaporodást célozza hanem az élvezetet, és van fogamzásgátlás, a kultúra mindig is formálta az evolúciót, ebben a kérdésben miért nem?

nov. 26. 22:02
 19/19 Laylah ***** válasza:
100%
Mert még nem telt el pár ezer év. Az evolúció folyamata nem olyan gyors, hogy egy-két emberélet alatt meg lehessen figyelni.
nov. 27. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!