Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
70 felett még lehet szexuálisan aktív egy férfi?
Egy olyan 70-es férfi, aki ügyel az egészségére és jár például futni, sportolni is időnként, tehát nincs rossz kondiban, megnézi ugyanúgy a fiatal(abb) nőket, mint egy negyvenes pasi például? Felmerül benne, ha lát egy csinos fiatal nőt, hogy megfektetné? És lehet, hogy még teljesen aktív nemi életet él?
Vagy a legtöbben már "lenyugodtak" ilyen téren, esetleg nincs már rá energiájuk, és nem is érdekli őket?
Barátnőm 29 éves (nagyon csinos) és jóban van egy 70-es emberrel, baráti kapcsolat van köztük. És nem tudom, hogy a pali hogyan tekint vajon rá. Lehet csak úgy, mintha a lánya lenne?
Én ismertem egy 65 éves férfit , aki mindig nagyon kanos volt , prostikhoz is járt , holott volt felesége , gyermekei s unokái is .
Egy fiatal lányt teherbe is ejtett ekkor , igaz hogy az öreg úr ekkora már nem tudott ki mozdulni otthonról , mivel be vonták a jogosítványát , ezért az a lány házhoz ment neki .
Az az érdekesség még ebben , hogy az a lány meg is szülte azt a babát , még az idős férfi nem sokra rá , meghalt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!