Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 70 felett még lehet szexuálisa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

70 felett még lehet szexuálisan aktív egy férfi?

Figyelt kérdés

Egy olyan 70-es férfi, aki ügyel az egészségére és jár például futni, sportolni is időnként, tehát nincs rossz kondiban, megnézi ugyanúgy a fiatal(abb) nőket, mint egy negyvenes pasi például? Felmerül benne, ha lát egy csinos fiatal nőt, hogy megfektetné? És lehet, hogy még teljesen aktív nemi életet él?

Vagy a legtöbben már "lenyugodtak" ilyen téren, esetleg nincs már rá energiájuk, és nem is érdekli őket?

Barátnőm 29 éves (nagyon csinos) és jóban van egy 70-es emberrel, baráti kapcsolat van köztük. És nem tudom, hogy a pali hogyan tekint vajon rá. Lehet csak úgy, mintha a lánya lenne?

dec. 30. 21:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
22%
Ahhoz, hogy legyen valami, mindkét félnek akarni kell azt. Ha ennyire nem bizol meg a barátnödben akkor az a kapcsolat egy kalap szart sem ér!!! Kérj bocsánatot a lánytol és hagyd békén!!!
dec. 31. 00:51
 12/28 A kérdező kommentje:
Én csak aggódom érte. Nagyon jóban van azzal az emberrel, szereti is mint embert, és nem tudom, hogy nem csalódik-e benne. Vagy nem zavarodik-e össze, ha a pali akar valamit. De hozzáteszem már évek óta baráti viszonyban vannak, kollégák régóta.
dec. 31. 02:18
 13/28 anonim ***** válasza:
44%
Amikor 24 voltam szereltem kíváncsiságból 70 felettiekkel
dec. 31. 06:02
 14/28 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek az eddigi válaszokat. BUÉK
dec. 31. 12:48
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet,és termékeny is.
dec. 31. 16:39
 16/28 A kérdező kommentje:
13-as: nőként 70 feletti férfiakkal?
jan. 1. 15:28
 17/28 anonim ***** válasza:
Nem nőkre értetted?
jan. 1. 16:45
 18/28 A kérdező kommentje:
17-es, írt itt egy srác is arról, hogy 70 feletti nővel volt. Ezért kérdeztem.
jan. 1. 20:56
 19/28 anonim ***** válasza:
Elég sok aktív még.
jan. 1. 22:59
 20/28 anonim ***** válasza:

Én ismertem egy 65 éves férfit , aki mindig nagyon kanos volt , prostikhoz is járt , holott volt felesége , gyermekei s unokái is .

Egy fiatal lányt teherbe is ejtett ekkor , igaz hogy az öreg úr ekkora már nem tudott ki mozdulni otthonról , mivel be vonták a jogosítványát , ezért az a lány házhoz ment neki .

Az az érdekesség még ebben , hogy az a lány meg is szülte azt a babát , még az idős férfi nem sokra rá , meghalt .

tegnapelőtt 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!