Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fontos a szex a kapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos a szex a kapcsolatban vagy hogy szexuálisan vonzó legyen a párunk?

Figyelt kérdés

A párom áradozik arról hogy mennyire szeret engem és milyen sokra tart de fizikailag szinte egyáltalán nem vonzom. Nem táplál nemi vágyat és nem is kezdeményez intimitást. Hiába nem tart csúnyának azaz érzésem nem tart szépnek sem.

Az előző párjainál sosem volt ilyen és bennem gyűlik a sok feszültség ezzel kapcsolatban. csak szokjam meg vagy ez nem normális? JA és a párom férfi én pedig nő szóval nem igazán tudom hova tenni haha

jan. 2. 16:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Velem ugyanez, csak fordítva, megőríti az embert az ilyen. 😩 Önbecsülésem 0 már kb.
jan. 2. 16:03
 2/15 anonim ***** válasza:
Számomra fontos.
jan. 2. 16:03
 3/15 anonim ***** válasza:

De akkor most ez szexkapcsolat, vagy micsoda, ha a párod?

Amúgy nálam elég fontos, hogy szexuálisan vonzó legyen, bár ezt általában belsővel érik el kezdetben, külsőre meg volt több csaj is aki nem az ideálom volt, de azért nem taszítottak.

jan. 2. 16:04
 4/15 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon is fontos. Nincs szexuális vonzalom? Akkor ez kapcsolat?
jan. 2. 16:07
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy nem vonzod. Az is lehet, hogy képtelen kipihenni magát, nem érzi elég frissnek magát. Amúgy meg, elő is adhatnád neki.
jan. 2. 16:08
 6/15 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon fontos, hogy fizikailag is vonzó legyen akivel bármilyen kapcsolatot kezdek. Nem tudnék Teréz anyával dugni, bármilyen jó fej is volt. Egy lelket nem lehet megb.szni. Nézzen ki jól, aztán, ha még nagyon jó fej is, akkor talán még szerelmes is leszek.

Legtöbb embernek persze az jut, ami marad, nem nagyon válogathatnak, mindkét oldalról. Szerencsére én nem ezek közé tartoztam, én választhattam.

jan. 2. 16:12
 7/15 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne fontos hiszen ez az alapja .
jan. 2. 16:14
 8/15 anonim ***** válasza:
91%
A szex mindenképpen fontos.
jan. 2. 16:16
 9/15 A kérdező kommentje:
kapcsolatban vagyunk mondhatni. 2 hónapja lassan. és ő állt elém ezzel a ténnyel hogy szeret de sajnos nem vonzza a testem. szóval nagyon jól esne pár tanács. nem vagyunk idősek vagy ilyesmi szóval nem hiszem hogy ez a semmi sincs sokáig opció lenne. bár fogalmam sincs lassan
jan. 2. 16:24
 10/15 anonim ***** válasza:
56%
2 hónap? Min gondolkozol? Szakíts!
jan. 2. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!