Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos a szex a kapcsolatban vagy hogy szexuálisan vonzó legyen a párunk?
A párom áradozik arról hogy mennyire szeret engem és milyen sokra tart de fizikailag szinte egyáltalán nem vonzom. Nem táplál nemi vágyat és nem is kezdeményez intimitást. Hiába nem tart csúnyának azaz érzésem nem tart szépnek sem.
Az előző párjainál sosem volt ilyen és bennem gyűlik a sok feszültség ezzel kapcsolatban. csak szokjam meg vagy ez nem normális? JA és a párom férfi én pedig nő szóval nem igazán tudom hova tenni haha
Ilyet sem hallottam még, hogy ez történik egy férfival (fiatallal)
Mármint pl én képtelen lennék olyan nővel egyáltalán összejönni aki nem vonzó számomra. Tehát aki azt mondja a külső nem számít az hazudik. (Persze nem tudom mi lehet a háttérben, lehet hogy nem mer önmaga lenni az ágyban és ezért fél, vagy nem áll fel neki, hamar elmegy stb… vagyis fél a csalódástól és inkább eltolja ezt a lehetőséget maga elől, hogy véletlen se következzen be…)
Lehet, hogy valami sebet hord az előző kapcsolatából. Nem tudni
A te helyzeteddel pedig az a baj, hogy ez téged rombol le…
Próbálj meg beszélni róla, kérdezd meg mitől lehetnél vonzóbb, mi az ami izgatja stb
Ha nem sikerül megoldani a problémát akkor szakítás vele, mert ez hosszabb távon eszméletlenül le tud építeni… egy párkapcsolat egyik fő eleme a jó intim kapcsolat, ha ez nem jó az egyik fél részéről akkor borul minden
Egy kapcsolathoz nem feltétlenül szükséges a szexuális együttlét.
Például valamilyen betegség,fizikai állapot miatt nem kerülhet sor szexuális együtlétre. De lelkileg nagyon jó társak, partnerek lehetnek.
De normál esetben az intimitás, szexualitás meg erősithet egy kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!