Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Összejöttem egy idősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy idősebb hölggyel, de túl heves vérmérsékletű nekem szexuálisan?

Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyunk úgymond együtt és normális egészséges szexuális életet élünk, de neki ez kevés, mondta is. Mesélte, hogy a volt férje mellett is volt neki 6-8 szeretője, amellett még mindenféle swinger bulikban is részt vett úgy mellékesen. Lehet kicsit mellé nyúltam vele? 34F

máj. 6. 19:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Simán csak tedd azt, ami neked komfortos.
máj. 6. 19:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem is kicsit.
máj. 6. 19:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szexuálisan nem illetek össze. Ezt nem lehet tudni előre! Erre mondják, hogy a puding próbája az evés!
máj. 6. 19:29
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Off
máj. 6. 20:20
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
passzold át nekem!
máj. 6. 20:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Választhatsz! Vagy maradsz másod (vagy sokadik) hegedűsnek a zenekarban, vagy kilépsz!
máj. 6. 20:32
 7/11 anonim ***** válasza:
92%

Nem szexmániás nőkre vágynak a férfiak? 😂

Legalább nem fáj a feje 😂

máj. 6. 20:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem nyúltál mellé, csak nem illetek össze. Swingerbe nem azért járt, s nem azért tartott szeretőket mert egész nap ...-na, hanem mert szereti a változatosságot, szüksége van az újdonság varázsára folyamatosan. Szándékosan mondta el neked, tesztelni, hogy neked mi a reakciód.

Ha együtt akarsz vele maradni akkor neked kell felvetned, hogy legközelebb menjetek együtt mert szereted a többeseket. Ha viszont nincs így... akkor majd ő menni fog magától, de nélküled 😂

máj. 6. 22:21
 9/11 anonim ***** válasza:
72%
Komám az téged meg fog csalni hamarosan..
máj. 6. 22:37
 10/11 Oldfire ***** válasza:
100%

Kifogtál egy fehérmáju nőt.

Kizsigerel és elfog dobni. Rövid távon jó. Hosszabb távon belerokkanhatsz. Használd ki amíg van erőd, aztán lépj tovább

máj. 14. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!